kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Glória Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | Kedvenc receptjeim |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9138-20-7 |
Kecsegeleves májgaluskával | 3 |
Citromos halikraleves | 4 |
Pontyikraleves | 4 |
Tejfölös, zöldséges halleves | 5 |
Böjti halleves | 12 |
Tejfölös halaprólékleves | 13 |
Révfalusi pontyleves | 14 |
Törpeharcsagulyás | 14 |
Citromos busaraguleves | 15 |
Gombás halgombócleves | 16 |
Suhantott halászlé | 16 |
Halerőleves | 17 |
Halgaluska | 18 |
Pisztráng fehérborban | 18 |
Süllő palócosan | 19 |
Töltött hal böllér módra | 19 |
Pontykocsonya | 20 |
Hideg harcsa | 21 |
Halsaláta | 21 |
Halikrasaláta | 22 |
Hideg, pácolt angolna | 22 |
Dióval töltött csuka | 23 |
Süldőpontyok gombás töltelékkel | 23 |
Pontyszeletek János módra | 24 |
Töltött ponty | 25 |
Szalonnás pontytej tojással | 26 |
Szalonnába bundázott apróhal | 27 |
Sült angolna zöldborsóval | 27 |
Halszeletek hagymás káposztával | 28 |
Rakott burgonya pontyfilével | 28 |
Halszeletek rácosan | 29 |
Makói haltepertő | 30 |
Kiskőrösi paradicsomos hal | 30 |
Sajtos busa- vagy amurszelet | 31 |
Hirtelen sült petrezselymes amur | 31 |
Tepsis sült kecsege | 32 |
Hortobágyi tepsis balin | 33 |
Zöldbabos, sajtos halszeletek | 34 |
Szaggatott csuka savanyú káposztával | 34 |
Tejfölös harcsa sütőben sütve | 35 |
Sajkás haltej | 36 |
Rozmaringos amurszelet | 36 |
Uborkás halszeletek barna vajjal | 37 |
Svábos rakott süllőszeletek | 38 |
Fokhagymás csuka gombás burgonyával | 39 |
Tepsis, szardellás csuka | 40 |
Harcsa savanyú káposztával | 40 |
Ikrapogácsa | 41 |
Keszegvagdalt | 41 |
Halpogácsa | 42 |
Angolnakolbászkák | 43 |
Székely tormás csuka | 43 |
Harcsaszeletek tihanyi módra | 44 |
Spékelt harcsa | 44 |
Birsalmás, savanyú káposztás halikra | 45 |
Sajtos haltorta | 46 |
Vagdalt ponty | 46 |
Badacsonyi süllő mazsolával | 47 |
Csukaszeletek halászosan | 47 |
Lecsós hal pákász módra | 48 |
Zöldséges halpaprikás | 49 |
Vörösboros halszeletek haltejjel | 50 |
Pontyszeletek szőlővel | 51 |
Zöldséges ponty oroszosan | 51 |
Ponty vörösboros mártásban | 52 |
Úsztatott ponty | 53 |
Savanykás hal hentes módra | 53 |
Olaszos pontyszeletek | 54 |
Vízimolnár pontypaprikás | 55 |
Pontypörkölt | 56 |
Fokhagymás keszeg | 57 |
Tejfeles-gombás kecsege | 57 |
Fehérboros busa vagy amur lengyelesen | 59 |
Tejszínes gombás busa | 59 |
Rácponty | 60 |
Roston sült pontyszelet | 61 |
Rántott ponty | 61 |
Császár ponty | 61 |
Tiszai paprikás ponty | 61 |
Ponty Molnárné módra | 63 |
Ponty jóasszony módra | 63 |
Ponty matróz módra | 64 |
Ponty matróz módra | 64 |
Provanszi halfilé | 65 |
Petrezselymes tonhal | 65 |
Sajtos sült hal | 66 |
Tengeri hal kapormártásban | 67 |
Sörben sült hal | 67 |
Karfiolos rakott hal | 68 |
Halropogós | 68 |
Firenzei hal | 69 |
Angolna matróz módra | 70 |
Fogas vagy süllő roston | 71 |
Fogas vagy süllő balatoni módra | 71 |
Gombás fogas vagy süllő | 72 |
Tárkonyos kecsege | 72 |
Sült pisztráng | 73 |