Kiadó: | Glória Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Debrecen |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 99 oldal |
Sorozatcím: | Kedvenc receptjeim |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-8574-55-0 |
Általános tudnivalók | 3 |
Levesek | 4 |
Almaleves | 4 |
Aprólékleves | 4 |
Becsinált leves nyúlhúsból | 5 |
Céklaleves | 6 |
Becsinált leves sertéshúsból | 7 |
Erőleves | 7 |
Galambbecsinált | 8 |
Frankfurti leves | 9 |
Halászlé | 10 |
Halkrémleves | 10 |
Hamis húsleves spárgatökből | 11 |
Kaporleves | 12 |
Fejtettbab-leves | 13 |
Karfiolkrémleves | 13 |
Májgaluskaleves | 14 |
Meggyleves | 15 |
Paradicsomleves | 15 |
Spárgakrémleves | 16 |
Szilvaleves | 17 |
Zöldbableves | 17 |
Zöldborsóleves | 18 |
Zöldséges gombaleves | 19 |
Zöldésleves sajttal | 20 |
Előételek | 21 |
Csirkesaláta | 21 |
Halkrém | 21 |
Halsaláta | 22 |
Körözött | 22 |
Töltött palacsinta | 23 |
Töltött tojás hallal, hidegen | 24 |
Húsok | 26 |
Hagymás rostélyos | 26 |
Lecsós marhaszelet | 26 |
Marhahús vadasan | 27 |
Fokhagymás sertéssült | 28 |
Fóliában sült sertéshús | 29 |
Gombás sertésszelet rántva | 29 |
Húsgombóc | 30 |
Natúrszelet | 31 |
Natúrszelet vagdalthúsból | 31 |
Töltött sertésborda magyarosan | 32 |
Zöldségvagdalt | 33 |
Citromos hekk | 33 |
Roston sült hekk | 34 |
Tonhal párizsisan | 35 |
Töltött tengeri hal | 35 |
Csirkepörkölt zsírszegényen | 36 |
Őszibarackkal töltött csirke | 37 |
Nyúlcomb almával párolva | 37 |
Zöldséges vaddisznósült | 38 |
Felfújtak | 40 |
Burgonyafelfújt | 40 |
Halfelfújt | 40 |
Túrófelfújt | 41 |
Sajtfelfújt | 42 |
Zöldborsófelfújt I. | 42 |
Zöldborsófelfújt II. | 43 |
Tojásételek | 45 |
Gombás tojás | 45 |
Tojásos lecsó | 45 |
Zöldséges tükörtojás | 46 |
Zukkini tojással | 46 |
Rakott, töltött ételek | 48 |
Rakott burgonya hallal | 48 |
Rakott kelkáposzta | 49 |
Rakott zöldbab I. | 50 |
Rakott zöldbab II. | 51 |
Töltött burgonya | 52 |
Töltött sárgarépa | 53 |
Töltött patisszon | 54 |
Töltött tojás melegen | 54 |
Töltött tök | 55 |
Mártások | 57 |
Egresmártás | 57 |
Húsmártás | 57 |
Paradicsommártás | 58 |
Ribizlimártás | 59 |
Sajtmártás | 60 |
Szójamártás | 60 |
Uborkamártás | 61 |
Zöldségmártás | 62 |
Főzelékek | 63 |
Céklafőzelék | 63 |
Csicsókafőzelék | 63 |
Fejtettbab-főzelék | 63 |
Kapros tökfőzelék | 64 |
Káposztafőzelék | 65 |
Kelbimbófőzelék | 66 |
Patisszonfőzelék | 67 |
Lencsefőzelék | 68 |
Paradicsomos burgonyafőzelék | 69 |
Parajfőzelék | 70 |
Sárgaborsó-főzelék | 70 |
Sárgarépa-főzelék I. | 71 |
Sárgarépa-főzelék II. | 72 |
Sóskafőzelék | 72 |
Zöldborsófőzelék | 73 |
Köretek | 75 |
Angolos karfiol | 75 |
Burgonyapüré sütve | 75 |
Párolt burgonya | 76 |
Párolt vegyes köret | 76 |
Párolt zukkini | 77 |
Sajtos tejeskukorica | 78 |
Zöldséges rizs | 78 |
Saláták | 80 |
Céklasaláta | 80 |
Fejes saláta | 80 |
Káposztasaláta | 81 |
Kovászos uborka | 81 |
Paradicsomsaláta | 82 |
Vegyes saláta (nyári) | 83 |
Vegyes saláta (téli) | 83 |
Tészták, édességek, gyümölcsételek | 85 |
Almásgombóc | 85 |
Almás palacsinta | 85 |
Darafelfújt | 86 |
Káposztás tészta | 87 |
Sárgarépás burgonyagombóc | 88 |
Meggyes rétes | 88 |
Meggyes rizs | 89 |
Sárgarépás galuska | 90 |
Szilvásgombóc | 90 |
Túrógombóc | 91 |
Túrós tészta | 92 |
Almakompót | 93 |
Almasaláta | 93 |
Málnakrém | 94 |
Töltött alma vaníliapudinggal | 94 |
Túróval töltött alma | 95 |