A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Karpfen, Krebs und Kälbernes

Ponty, rák és borjúhús - Ein bürgerliches Kochbuch aus der Barockzeit/Polgári szakácskönyv a barokk korból

Szerző
Bécs
Kiadó: Mandelbaum Verlag
Kiadás helye: Bécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 177 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 3-85476-135-x
Megjegyzés: Első kiadás. Fekete-fehér fotókkal és reprodukciókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az 1769-es dotálású osztrák polgári szakácskönyvet kézzel írták és sokáig családi tulajdonban volt. 195 receptet tartalmaz levesekhez, hús-, hal-, rák- és tészta ételekhez, szószokhoz, pástétomokhoz, csakúgy, mint sokféle édességhez. A szakácskönyv segítségével betekintést nyerhetünk a korabeli feltörekvő középosztálybeli népesség életkörülményeibe is: bemutatja, miket főztek polgári körökben, hogyan szolgálták fel az ételeket és mit hol vettek.
Fekete-fehér fotókkal, reprodukciókkal.

Tartalom

osztrák, barokk, szakácskönyv, receptek, ételek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem