1.062.617

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lehrbuch der Küche

Tankönyv szakácsoknak - Die Praxis des modernen Kochens/A modern főzés gyakorlata

Szerző
Bécs
Kiadó: Fachverlag für Kochkunst
Kiadás helye: Bécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 288 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

(konyhaművészet, gasztronómia)
Élelmiszerismeret
A tápanyagok keletkezése
Néhány alapvető főzési eljárás
Előételek
Szószok
Húsok elkészítése
A helyes terítés

Karl Duch

Karl Duch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Karl Duch könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem