1.060.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

This Cheese is Nuts!

Delicious Vegan Cheese at Home/With Recipes for Dishes and Desserts

Szerző
New York
Kiadó: Avery
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 206 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-0-7352-1379-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


u.s. $25.00/can $34.00

In this essential guide, vegan chef Julie Piatt offers groundbreaking techniques and recipes that nnake it easy to create deUcious, connpletely plant-based cheeses in your own kitchen. With flavorful recipes ranging from quick cheeses and spreads like Provolone and Smoked Almond Cheddar Spread, to rich, aged cheeses like Cashew Brie and Buttery Gorgonzola Dolce, each cheese is remarkably simple to prepare (all you need are a few simple ingredients and a basic dehydratorl and will impress even the most diehard traditional cheese lover.
Julie's cheeses are delectable on their own, but they are also a mouthwatering component in dishes and desserts like Raw Beet Ravioli with Cashew-Macadamia Nut Aged Truffle Cheese, Deep Classic Cheesecake, and Baked \ Almond Ricotta Strawberry ^hortcake. Complete with beautiful photography, recipes for essential ^ aairy-free staples, a nut-free, datry-; fre^^^^se section, and all the tips and tricks you need to become an... Tovább

Fülszöveg


u.s. $25.00/can $34.00

In this essential guide, vegan chef Julie Piatt offers groundbreaking techniques and recipes that nnake it easy to create deUcious, connpletely plant-based cheeses in your own kitchen. With flavorful recipes ranging from quick cheeses and spreads like Provolone and Smoked Almond Cheddar Spread, to rich, aged cheeses like Cashew Brie and Buttery Gorgonzola Dolce, each cheese is remarkably simple to prepare (all you need are a few simple ingredients and a basic dehydratorl and will impress even the most diehard traditional cheese lover.
Julie's cheeses are delectable on their own, but they are also a mouthwatering component in dishes and desserts like Raw Beet Ravioli with Cashew-Macadamia Nut Aged Truffle Cheese, Deep Classic Cheesecake, and Baked \ Almond Ricotta Strawberry ^hortcake. Complete with beautiful photography, recipes for essential ^ aairy-free staples, a nut-free, datry-; fre^^^^se section, and all the tips and tricks you need to become an expert nut-cheese maker, This Cheese Is Nuts! demonstrates why nut-based cheeses should be a part of any healthy, sustainable diet.
Vissza

Tartalom


Vissza

Julie Piatt

Julie Piatt műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Julie Piatt könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem