1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

My Life in France

Szerző
Szerkesztő
New York
Kiadó: Anchor Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 352 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-0-307-27769-5
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

"Delightful and ebulliently written. . . . Her joy jnst about jumps off the book's pages." -The Christian Science Monitor Júlia Child singlehandedly awakened America to the pleasures of good cooking with her cookbook Mastering the Art of French Cooking and her television show The French Chef, but as she reveals in this bestselling memoir, she didn't know the first thing about cooking when she landed in Francé. Indeed, when she first arrived in Francé in 1948 with her husband, Paul, she spoke no French and knew nothing about the country itself. But as she dove into French culture, buying food at local markets and taking classes at the Cordon Bleu, her life changed forever. Julia's unforgettable story unfolds with the spirit so key to her success as a cook and teacher and writer, brilliantly capturing one of the most endearing American personalities of the last fifty years. "Lively, infectious. . . . Her elegant but unfussy prose ptills the reader into her stories." -Chicago Sun-Times... Tovább

Fülszöveg

"Delightful and ebulliently written. . . . Her joy jnst about jumps off the book's pages." -The Christian Science Monitor Júlia Child singlehandedly awakened America to the pleasures of good cooking with her cookbook Mastering the Art of French Cooking and her television show The French Chef, but as she reveals in this bestselling memoir, she didn't know the first thing about cooking when she landed in Francé. Indeed, when she first arrived in Francé in 1948 with her husband, Paul, she spoke no French and knew nothing about the country itself. But as she dove into French culture, buying food at local markets and taking classes at the Cordon Bleu, her life changed forever. Julia's unforgettable story unfolds with the spirit so key to her success as a cook and teacher and writer, brilliantly capturing one of the most endearing American personalities of the last fifty years. "Lively, infectious. . . . Her elegant but unfussy prose ptills the reader into her stories." -Chicago Sun-Times "Captivating. . . . Her marvelously distinctive voiee is present on every page." -San Francisco Chronicle Vissza

Julia Child

Julia Child műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Julia Child könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem