1.063.444

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Juhtenyésztők kézikönyve

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 316 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9422-00-2
Megjegyzés: Színes és fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Az állattenyésztéssel és hústermeléssel egyéni és nagyüzemi vállalkozásban foglalkozó gazdák és termelők számára készült ez a könyv. A húsipar - amely magában foglalja a hústermelést, -feldolgozást és -értékesítést - és az általa előállított és forgalmazott termékek jelentősége a világon mindenütt igen nagy. Kiemelkedő fontosságát a nemzetgazdaságban betöltött szerepe indokolja. A húsipari termékek iránti növekvő fogyasztói igények változása naponta új követelmények elé állítja a hústermelő és -feldolgozó gazdálkodókat és vállalkozókat.
Könyvünk ennek szellemében foglalja össze az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen, közérthetően és részletesen, így a hazai húsipar múltját, jelenét és jövőbeli fejlesztési irányát. Könyvünk a kornak és az igényeknek megfelelő felépítésben átfogja a szakterület igen sokrétű eddigi gyakorlati és tudományos ismeretanyagát, amely reményeink szerint elősegítheti a hazai szakemberek, valamint a hústermelésben és -feldolgozásban... Tovább

Fülszöveg


Az állattenyésztéssel és hústermeléssel egyéni és nagyüzemi vállalkozásban foglalkozó gazdák és termelők számára készült ez a könyv. A húsipar - amely magában foglalja a hústermelést, -feldolgozást és -értékesítést - és az általa előállított és forgalmazott termékek jelentősége a világon mindenütt igen nagy. Kiemelkedő fontosságát a nemzetgazdaságban betöltött szerepe indokolja. A húsipari termékek iránti növekvő fogyasztói igények változása naponta új követelmények elé állítja a hústermelő és -feldolgozó gazdálkodókat és vállalkozókat.
Könyvünk ennek szellemében foglalja össze az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen, közérthetően és részletesen, így a hazai húsipar múltját, jelenét és jövőbeli fejlesztési irányát. Könyvünk a kornak és az igényeknek megfelelő felépítésben átfogja a szakterület igen sokrétű eddigi gyakorlati és tudományos ismeretanyagát, amely reményeink szerint elősegítheti a hazai szakemberek, valamint a hústermelésben és -feldolgozásban tevékenykedők mindennapi hatékony munkáját.
Ez a kiadvány a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával készült Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem