kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Timp Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 111 oldal |
Sorozatcím: | Megőrzött ízek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-210-053-0 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Juhok - juhászat | 8 |
A magyar (hortobágyi) racka | 16 |
A gyimesi racka | 18 |
A cigája | 20 |
A cikta | 22 |
Fejés, sajt- és ordakészítés | 24 |
Kászuban érlelt túró | 28 |
Sült gomba juhtúróval | 30 |
Túrós puliszkagombóc | 32 |
Kapros-ordás palacsinta | 34 |
Tárkonyos bárányleves gombóccal | 36 |
Tárkonyos savanyú bárányfej-leves | 38 |
Juhászos gulyásleves csipetkével | 40 |
Ecetes tokánylé | 42 |
Karcagi húsleves | 44 |
Hódmezővásárhelyi húsleves | 45 |
Hagymás tokány puliszkával | 46 |
Hagymás vér | 47 |
Ürütokány vörösborral | 48 |
Tojásos bárányragu | 50 |
Tavaszi gombás ürüragu | 51 |
Kunszentmiklósi bárányragu | 52 |
Rántott báránycomb kecsketejes burgonyapürével és hajdinával | 54 |
Rántott báránycomb juhtúróval | 55 |
Rántott juhfark | 56 |
Bárányvelő rántva, tartárral | 58 |
Báránymáj sütve, friss zöldségekkel | 59 |
Báránypacal főtt burgonyával | 60 |
Pusztamérgesi velős pacalpörkölt | 61 |
Lucskoskáposzta juhhússal és füstölt szalonnával | 62 |
Sárközi káposztás juh | 64 |
Babos bárány fehérborral | 66 |
Karcagi rackapaprikás, fejjel | 68 |
Juhászhurka | 72 |
Hortobágyi rackapaprikás | 73 |
Köleskásás juh | 74 |
Várdombi csipedett pörkölt | 76 |
Gombás báránygerinc | 78 |
Báránykockák meggyes-almás csuszatésztával | 80 |
Juhfarkpörkölt fokhagymás csuszatésztával | 82 |
Töltött bárány | 84 |
Juhaprólék fátyolban | 86 |
Töltött hús | 87 |
Havasi vadcsomboros bárányborda | 88 |
Pácolt bárányflekken | 90 |
Báránykolbászkák | 91 |
Sárpilisi rozmaringos mézes bárány | 92 |
Rozmaringos babos-báránysült gombóccal | 94 |
Báránysült sárgarépás árpagyönggyel vagy barnarizses babbal | 96 |
Báránytekercs | 98 |
Kemencében sült bárány | 99 |
Salföldi nyársonsült bárány | 100 |
Hússzárítás | 104 |
Ami az asztalunkon volt, van, lesz | 106 |
Juh-szimbolika és bor-gasztronómia | 108 |
Ételmondók - Ételfőzők | 110 |
Irodalomjegyzék | 111 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.