1.068.155

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Lehrbuch der Lebensmittelchemie

Az élelmiszeripari vegytan tankönyve

Szerző
Berlin
Kiadó: Springer-Verlag
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 728 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

(vegytan, kémia)
A tartalomból
Az élelmiszertudomány fejlődése
Élelmiszereink alkotórészei: fehérjék, aminosavak, peptidek, toxinok
Szénhidrátok
Táplálékaink szervetlen része
Vitaminok
A táplálkozástan alapjai
Élelmiszerek feldolgozása és készítése
Élelmiszerek tartósítása
Élelmiszerszínezékek
Állati eredetű élelmiszerek
120 ábrával

Josef Schormüller

Josef Schormüller műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Josef Schormüller könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem