A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kávé

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Ínyencek kézikönyve
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-689-157-2
Megjegyzés: Színes fotókkal és illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


<§> A könyvben világos útmutatásokat kapunk a különböző típusu kávébabok keverékeinek művészi összeállításához és javaslatokat a legjobb kávéfőző berendezések kiválasztásához.
<§> Bemutatjuk a kávétermelő országokat, minden fontos kávétermesztő területről részletes információt adunk, ismertetjük a világ különböző pontjain termesztett kávék különleges, egyedi tulajdonságait.
€> Megtanítjuk a helyes kávékóstolást, illetve a tökéletes eszpresszókávé és kapucsínó készítését.
Ez a kávéról szóló szakértői kézikönyv a kávé szerelmeseinek nyújt útmutatót a latték, a kapucsínók és eszpresszókávék világában való eligazodáshoz. A kiválóan felépített és gazdagon illusztrált kézikönyv kitér a kávé kiválasztásának és elkészítésének minden mozzanatára: a legjobb frissen pörkölt arabica kávébabok lelőhelyeitől a saját ízlésünknek leginkább megfelelő kávéfőzet megválasztásáig.
A könyv magját a kávétermelő országok részletes bemutatása képezi, amelyben megismerjük a világ összes kávétermesztő... Tovább

Fülszöveg


<§> A könyvben világos útmutatásokat kapunk a különböző típusu kávébabok keverékeinek művészi összeállításához és javaslatokat a legjobb kávéfőző berendezések kiválasztásához.
<§> Bemutatjuk a kávétermelő országokat, minden fontos kávétermesztő területről részletes információt adunk, ismertetjük a világ különböző pontjain termesztett kávék különleges, egyedi tulajdonságait.
€> Megtanítjuk a helyes kávékóstolást, illetve a tökéletes eszpresszókávé és kapucsínó készítését.
Ez a kávéról szóló szakértői kézikönyv a kávé szerelmeseinek nyújt útmutatót a latték, a kapucsínók és eszpresszókávék világában való eligazodáshoz. A kiválóan felépített és gazdagon illusztrált kézikönyv kitér a kávé kiválasztásának és elkészítésének minden mozzanatára: a legjobb frissen pörkölt arabica kávébabok lelőhelyeitől a saját ízlésünknek leginkább megfelelő kávéfőzet megválasztásáig.
A könyv magját a kávétermelő országok részletes bemutatása képezi, amelyben megismerjük a világ összes kávétermesztő területéről származó, egyedi tulajdonságú kávébabokat. Minden létező különleges kávébabot megtalálunk itt: a hawaii Kona kávét, a Puerto Ricó-i Yauco Selectót és természetesen a világ első számú kávéjaként ismert jamaicai Blue Mountain kávét. Minden termőhelyhez tartozik egy leírás a kávé ízvilágá-ról, illetve 1 és 3 csillag közötti rangsorolás, így a legközelebbi vásárláskor tudni fogjuk, hogy honnan (és miért éppen onnan) válasszunk magunknak kávét a helyi kávékereskedőnél. Mindezen túlmenően a könyv arra is megtanít, hogyan készítsük el a különböző stílusú kávékat a kávéházak profi személyzetétől irigyelt minőségben: például a tökéletesen habos kapu-csínót vagy az eszpresszókávét a krémes, karamellszínű cremával. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem