kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
Oldalszám: | 130 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-232-079-4 |
Megjegyzés: | Az egyik szerző, Oláh Andor által dedikált példány. A könyv 71 fekete-fehér ábrával, fotókkal illusztrált. |
Ajánlás | 7 |
Bevezetés | 9 |
Mit egyen a jógázó? | 11 |
Gabonafélék | 12 |
Zöldségfélék | 15 |
Tejtermékek | 15 |
Táplálkozási tanácsok | 16 |
A helyes diéta | 18 |
Menüjavaslatok | 20 |
Étrendmódosítások | 21 |
A sütés-főzésről | 23 |
Hogyan ellenőrizhetjük, hogy helyesen táplálkozunk-e? | 24 |
Évezredes indiai hagyományok | 27 |
Írott szabályok | 28 |
Bhagavad gita | 28 |
Satkarmaszangrahah | 29 |
Hathapradipika | 29 |
Gheranda szamhitá | 29 |
Az ajurvéda | 30 |
Hagyományos jógaétkezés | 31 |
Az ásramok főztje | 32 |
Kínában és Japánban: só-zsin-dzsori, sokujo, Európában: makrobiotika | 33 |
Szervezetünk kálium-nátrium háztartása | 34 |
Arányok | 39 |
Makrobiotikus nyersanyagok | 40 |
Erdő-mező asztalt terít | 41 |
Néhány főzésre különösen alkalmas növény | 49 |
Mi vásárolható és hol? | 49 |
Gyökérfélék | 51 |
Hajtások, levelek, virágok | 52 |
Egyéb nyersanyagok | 53 |
Jógagyakorlatok emésztőrendszeri bántalmakban szenvedőknek | 57 |
Mielőtt az edény a tűz fölé kerül | 67 |
Gabona alapú ételek | 72 |
Zöldségételek | 88 |
Mártások, krémek | 101 |
Levesek | 103 |
Desszertek | 107 |
Italok | 111 |
Minilexikon | |
Végszó (az orvos véleménye a jógaétrendről) | 119 |
Irodalom | 125 |
Receptkereső | 129 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.