1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jó étvágyat, Maestro!

Vendégként Verdi asztalánál/Buon appetito Maestro!/A tavola con Giuseppe Verdi

Szerző
Fordító
Kapcsolódó személy
Budapest
Kiadó: Mobil Kiadó és Grafikai Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 227 oldal
Sorozatcím: Ízes Itália Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Olasz  
Méret: 16 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-7492-53-2
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Jó étvágyat, Maestro!
Vendégként Giuseppe Verdi asztalánál
Verdi mindig is nagy barátja volt a jó ételeknek, italoknak. Erről számos igaz történet és legenda tanúskodik. Ki tudja, ebben talán benne volt az is, amit vendéglős apjától átörökölt. A könyv tulajdonképpen egyszerre tisztelgés az operaművészet óriása és a mester Pár ma közeli születési helye, Emilia-Romagna régió páratlan konyhaművészete, a mára már világhírűvé vált pármai élelmiszerek nagysága előtt. A könyv a Verdi életéből vett valós történetekből, szórakoztató anekdotákból és az azokhoz kapcsolódó, nagy praktikus érzékkel összeállított, jól használható receptekből áll. Kétségtelen, hogy Verdi élete szinte teljesen a zene körül forgott, de az is köztudott róla, ezt a kortársai soha nem felejtik el elmondani róla, hogy imádta az asztal örömeit, a rafinált konyhaművészetet. A történetek - végigkísérve Verdi életét a születéstől, a bussetói vidéken megélt gyermekkoron keresztül egészen életének utolsó, öregkori... Tovább

Fülszöveg


Jó étvágyat, Maestro!
Vendégként Giuseppe Verdi asztalánál
Verdi mindig is nagy barátja volt a jó ételeknek, italoknak. Erről számos igaz történet és legenda tanúskodik. Ki tudja, ebben talán benne volt az is, amit vendéglős apjától átörökölt. A könyv tulajdonképpen egyszerre tisztelgés az operaművészet óriása és a mester Pár ma közeli születési helye, Emilia-Romagna régió páratlan konyhaművészete, a mára már világhírűvé vált pármai élelmiszerek nagysága előtt. A könyv a Verdi életéből vett valós történetekből, szórakoztató anekdotákból és az azokhoz kapcsolódó, nagy praktikus érzékkel összeállított, jól használható receptekből áll. Kétségtelen, hogy Verdi élete szinte teljesen a zene körül forgott, de az is köztudott róla, ezt a kortársai soha nem felejtik el elmondani róla, hogy imádta az asztal örömeit, a rafinált konyhaművészetet. A történetek - végigkísérve Verdi életét a születéstől, a bussetói vidéken megélt gyermekkoron keresztül egészen életének utolsó, öregkori szakaszáig - egyben ablakot nyitnak zeneszerző korának immár történelmi, egyben csodálatos, lelkesítő voltára is. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Antonio Battei

Antonio Battei műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Antonio Battei könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem