1.062.886

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jewish Regional Cooking

Regionális zsidó konyha

Szerző
New Jersey
Kiadó: Chartwell Books Inc.
Kiadás helye: New Jersey
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN: 0-89009-943-X
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ez a receptgyűjtemény a hagyományos zsidó konyha több, mint 200 ételének elkészítési módját írja le. Mivel a zsidó nép szétszóródott a világ minden tájára, a receptek is a világ legtávolabbi... Tovább

Előszó

Ez a receptgyűjtemény a hagyományos zsidó konyha több, mint 200 ételének elkészítési módját írja le. Mivel a zsidó nép szétszóródott a világ minden tájára, a receptek is a világ legtávolabbi sarkairól kerültek a könyvbe, például Magyarországról, Lengyelországból, Ausztriából, Oroszországból, Izraelből. Összesen 37 teljes menüt találunk a könyvben, melyek közt ünnepi és hétköznapi fogások is szerepelnek. Vissza

Tartalom

(zsidó konyhaművészet, sabbath, hagyomány, tradícionális, nemzetközi)

Richard Hase

Richard Hase műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Richard Hase könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem