1.062.332

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Japanese Cooking

A japán konyha - A Simple Art/Egy egyszerű művészet

Szerző
Tokió
Kiadó: Kodansha International
Kiadás helye: Tokió
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 517 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 19 cm
ISBN: 0-87011-399-2
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A japán ételek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az Egyesült Államokban. Ám a japán ételek élvezete sokszor csupán csak egy alkalmankénti vacsora elfogyasztására korlátozódik valamilyen japán étteremben. Már régóta él az emberekben az az elképzelés, hogy a japán ételeket nehéz elkészíteni. Valójában a japán ételek elkészítése meglepően egyszerű. Ehhez próbál segítséget nyújtani ez a könyv, ami több annál, mint receptek gyűjteménye. Olvashatunk többek között a japán főzéstudomány lényegéről, a hozzávalókról, a konyhai edényekről, a japán ételkészítés alapvető módszereiről, illetve az elkészített ételek alapvető típusairól is.
Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal gazdagon díszítve.

Tartalom

Japán, konyhaművészet, receptek, hozzávalók, szusi, szaké
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem