kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Sirály Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 215 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 21 cm |
ISBN: | 963-727-617-3 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Japán konyha | |
Elősó | 9 |
Alapvető könyhai eszközök | 15 |
A pálcikák eredete és használata | 21 |
Az ételek felszeletelése | 27 |
Terítés és tálalás | 33 |
Az asztalnál | 37 |
A japán konyhaművészet jellegzetes alapanyagai | 39 |
Zöldségek a tengerből: az algák | 49 |
A rizs elkészítésének művészete | 53 |
Saláták | 71 |
Levesek és tészták | 87 |
Sashimi és sushi | 109 |
Yakimono | 137 |
Nabemono | 159 |
Agemono | 171 |
Nimono | 187 |
Édességek a császár asztaláról | 197 |
A japánok éltető itala: a tea | 205 |
Fogalomtár | 209 |
Receptmutató | 213 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.