1.063.444

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hús nélkül

Szerző
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 172 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A táplálkozástudománnyal foglalkozók véleménye általában megegyezik abban, hogy kevesebb húst, állati eredetű zsiradékot, szénhidrátot és több zöldséget, gyümölcsöt fogyasszunk, annak is egy részét nyersen, hogy a szervezet kellő mennyiségű vitaminhoz és rostanyaghoz jusson. Az úgynevezett természetes táplálkozás hívei elegendőnek tartják napi 40-50 g fehérje, 40-50 g zsír (felében növényi eredetű) és 200-300 g szénhidrát (nem cukor) elfogyasztását.
Ezt a receptgyűjteményt ezeknek az elveknek megfelelően állították össze a szerzők, akik maguk is elkötelezett hívei a reformétrendnek és -életmódnak.

Tartalom

Hús nélkül 3
A hús nélküli táplálkozás fontosabb elemei 7
A növényi csírák 8
A nyers gyümölcsök 10
A gyümölcslevek 10
A hagyma 11
A fokhagyma 11
A rostos anyagok 16
Receptek a rostos ételekhez 18
Néhány gyógynövényről 20
Gyógyteák 27
A receptekben előforduló adalékanyagok és rövidítések 30
Főtt ételek 31
Levesek 32
Egytálételek 37
Töltött ételek 41
Mártások 46
Tészták, édességek 51
Gombás ételek 57
Kukoricás ételek 63
Nyers ételek 67
Saláták 68
Gyümölcsételek
Szendvicsek
Kímélő ételek: 85
Koplalás, diétázás, böjtölés 88
Levesek 89
Egytálételek 91
Saláták 96
Főzelékek 98
Egyéb kímélő ételek 100
A keleti étkezésekről 105
Keleti receptek 107
Kúrák 139
Lakomák 155
Betűrendes receptmutató 163
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem