1.067.309

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

100 férfi, 100 recept

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Glória Press Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-8200-11-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Azt mondják, szakácskönyvet kiadni manapság biztos siker. Azt is mondják, hogy közismert és népszerű személyiségek, a hírekben nap mint nap megjelenők hétköznapjairól tudósítani manapság ugyancsak biztos siker. Ha igaz, amit mondanak, akkor ez a könyv, amelyet most a kezében tart az olvasó, sikerre van ítélve. Mert ez a könyv olyan gasztronómiai kalauz és szakácskönyv, amely száz híres és népszerű magyar férfiú vallomását tartalmazza - elsősorban a konyhaművészethez fűződő viszonyukról. Szinte mindannyian jeleskednek a főzésben, de legalábbis egy-két ételspecialitás elkészítésében. Kedvenc ételük receptjét valamennyien kész örömmel tálalják fel az olvasónak. A főzéshez sok sikert, az ételek elfogyasztásához jó étvágyat, a könyvhöz pedig nagyon jó szórakozást kíván: a kiadó.

Tartalom

Bellér Zoltán: Alföldi kukóleves 30
Baráth Etele: Bableves - Baráth módra 27
Oszter Sándor: Bableves tárkonyosán 186
Prokopp Róbert: Báránycomb rozmaringgal 201
Kolosi Tamás: Báránysült 141
Kovács István: Bélszínsteak 150
Palik László: Berliner 192
Jordán Tamás: Bevert hús, hagymás krumplival 111
Koós János: Borsos tokány 147
Kolonics György: Brokkolikrémleves sajttal 135
Pajkos Gábor: Búbos hús sajtmártással 189
Szerednyei Béla: Cézár saláta 264
Kolovratnik Krisztián: Chili 144
D. Nagy Lajos: Currys kelbimbó 60
Juszt László: Császármorzsa 114
Bereczki Zoltán: Csirke, baconba csavart spárgával 33
Pindroch Csaba: Csülök la Pindroch 198
Hajdu István: Dijoni mustáros csirkecomb 93
Kolosi Péter: Diótorta 138
Berkes János: Dorozsmai molnárponty 39
Bárándy Péter: Erdeigomba-leves 24
Bárándy György: Fácán, boros-gombás mártásban 21
Lukács Sándor: Feta sajtos avokádósaláta 159
Gundel Takács Gábor: Fogasszelet rákpörkölttel 87
Csiszár Jenő: Fokhagymás spagetti, rákokkal 51
Havas Henrik: Frankfurti leves 99
Zwack Sándor: Fusilli alla Calabrese 306
Selmeczi Tibor: Füstölt csülök la Selmeczi 231
Gát György: Gombás csirkepörkölt 78
Gergényi Péter: Göngyölt csirkemell sajtmártással 84
Verebes István: Göngyölt pulyka 288
Magyar György: Göngyölttészta-leves 165
Erdei Zsolt: Görcsleves 69
Gálvölgyi János: Görög muszaka 75
Réz András: Gyöngytyúkleves 210
Árpa Attila: Hagymás rostélyos 12
Sváby András: Halászlé la Sváby 249
Rubold Ödön: Halászlé - tolnai módra 222
Sághy Tamás: Harcsafilé zöld spárgául 225
Ernyey Béla: Kacsamell boros-narancsos-csokis máriással 72
Ónodi György: Kacsasült 183
Bereményi Géza: Kagyló- és osztrigareceptek 36
Miller Zoltán: Kakaspörköli csuszával 171
Laklóth Aladár: Kakukkfüves szűzérme 156
Magyar Attila: Káposztás csirke 162
Rékasi Károly: Karácsonyi pulyka 204
Kolláth György: Kocsonya 132
Sipos Tamás: Lasagne 237
Vágó István: Lazac spárgával és spenóttal 279
Czeizel Endre: Lekváros palacsinta 42
Horváth Károly: Lencsefőzelék 105
Dunai Tamás: Magyarkúti rettenetes 66
Czeizel Endre: Májgombócleves 42
Zacher Gábor: Mákos guba 294
Czene Attila: Méteres kalács 45
Rippel Ferenc: Mézes-boros pulykamell 213
Szellő István: Mustáros bélszín zöldbors-mártással 261
András Ferenc: Nyári töltött káposzta 9
Csapó Gábor: Olasz mérges tészta 48
Várkonyi András: Öhöm 285
Sára Sándor: Őzgerinc la ára 228
Horn Gábor: Őzpörkölt 102
Uszkó László: Pácolt sertéshús, sörtésztában sütve 276
Rókusfalvi Pál: Pecsenyelében sült tarja 219
Trunkó Barnabás: Pekingi kacsa 273
Kalamár Tamás: Penne rigaié 117
Váncsa István: Portugál tonhal 282
Jáksó László: Pörkölt 108
Nagy Feró: Puliszka 177
Zwack Péter: Rakott burgonya 303
Szabó Győző: Rakott padlizsán 252
Avar István: Rántott borjúláb 15
Szervét Tibor: Rizottó vargányagombával 267
Somló Tamás: Rizses hús 240
Storcz Botond: Rozmaringos csirkefalatkák 243
Sipos Péter: Sertéssült csőben sütve 234
Zamecsnik Péter: Somlói galuska 300
Csonka András: Stíriai metélt 57
Vince Mátyás: Szarvasfilé áfonyamártással 291
Miholek István: Szarvassült ribizliöntettel 168
Harsányi Levente: Sztrapacska 96
Bárándy Gergely: Tatár bifsztek 18
Rogán Antal: Tejfölös csirke 216
Hajas László: Tepsis krumplihajók 90
Pély Barna: Tócsni, fokhagymás apróhússal 195
Csókay András: Tojásos lecsó 54
Kovács Kristóf: Tom Yum thai citromos rákleves 153
Gát György: Tonhalsaláta 78
Reviczky Gábor: Tőkehal norvég módra 207
Szacsvay László: Tökös lecsó 255
Zákonyi Botond: Töltött csuka 297
Kéri László: Töltött dagadó, erdeigomba-raguval 123
Gazdag Tibor: Töltött káposzta la Gazdag 81
Szakcsi Lakatos Béla: Töltött káposzta la Szakcsi 258
Sugár András: Töltött paprika 246
Nádas György: Töltött tök 174
Klausmann Viktor: Vadas marha 129
Novák Ferenc: Vaddisznó rácosan 180
Kern András: Vaníliakrémes rumos piskóta 126
Katona Tamás: Velőrózsa rántva 120
Szilágyi Tibor: Vörösboros marhalábszár 270
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem