1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jack konyhája

Jack Nicholson kedvenc receptjei

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor
Szeged
Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 194 oldal
Sorozatcím: Szukits Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 963-497-051-6
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Tommy Baratta manhattani étterme, a Marylou's a hollywoodi filmsztárok méltán kedvelt törzshelye. Az olasz főszakács jelen könyvében a szélesebb közönség előtt is föltárja messze földön híres konyhájának féltve őrzött kulisszatitkait. Jack Nicholsont olyannyira lenyűgözték a fenséges ízű ételek, hogy 1983-ban fölkérte Tommyt, kísérje el őt a filmforgatásokra, és főzzön rá nap mint nap. Egyáltalán nem egyszerű olyan zsírszegény, ugyanakkor tápláló és laktató ételeket összeválogatni, melyek segítségével Jack megőrizheti szikár alakját és erőnlétét. A séf azonban vállalta a kihívást, beadta a derekát, és ezzel megkezdődött valami, amit Jack "csodás együttműködésnek" nevez: Tommy főz, ő pedig eszik.
Tommy olasz őseitől örökölte azt a bölcsességet, hogy az olasz konyha és általában a tökéletes étel titka a friss alapanyagok egyszerű elkészítésében rejlik. Ezt az alapelvet szem előtt tartva a kötet segítségével Önök is gyorsan és könnyedén készíthetnek olyan csodálatos ízű ételeket,... Tovább

Fülszöveg

Tommy Baratta manhattani étterme, a Marylou's a hollywoodi filmsztárok méltán kedvelt törzshelye. Az olasz főszakács jelen könyvében a szélesebb közönség előtt is föltárja messze földön híres konyhájának féltve őrzött kulisszatitkait. Jack Nicholsont olyannyira lenyűgözték a fenséges ízű ételek, hogy 1983-ban fölkérte Tommyt, kísérje el őt a filmforgatásokra, és főzzön rá nap mint nap. Egyáltalán nem egyszerű olyan zsírszegény, ugyanakkor tápláló és laktató ételeket összeválogatni, melyek segítségével Jack megőrizheti szikár alakját és erőnlétét. A séf azonban vállalta a kihívást, beadta a derekát, és ezzel megkezdődött valami, amit Jack "csodás együttműködésnek" nevez: Tommy főz, ő pedig eszik.
Tommy olasz őseitől örökölte azt a bölcsességet, hogy az olasz konyha és általában a tökéletes étel titka a friss alapanyagok egyszerű elkészítésében rejlik. Ezt az alapelvet szem előtt tartva a kötet segítségével Önök is gyorsan és könnyedén készíthetnek olyan csodálatos ízű ételeket, mint például a lazacfilé gyömbéres-bazsalikomos mártásban vagy a sárgabarackmázas csirke, a fantasztikus olasz tésztafélékről már nem is beszélve! Vissza

Tartalom

Bevezetés9
Köszönetnyilvánítás11
Kezdetben13
Jack és az egészséges táplálkozás14
Bevásárlás18
Reggeli23
Étvágygerjesztők és kisebb fogások31
Levesek49
Tészták65
Szárnyasok95
Hal- és rákfélék107
Húsok119
Köretek129
Mártások155
Édességek175
Tárgymutató187

Tommy Baratta

Tommy Baratta műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Tommy Baratta könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem