A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Planning and Control for Food and Beverage Operations

Az élelmiszer és ital üzemeltetés tervezése és ellenőrzése

Szerző
Szerkesztő
East Lansing
Kiadó: Educational Institute of the American Hotel & Motel Association
Kiadás helye: East Lansing
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 399 oldal
Sorozatcím: Educational Institute Books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 0-86612-055-6
Megjegyzés: Harmadik kiadás. Néhány fekete-fehér ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az alábbi könyvet arra szánták, hogy olvassák és használják például a vendéglátóipari gyakornokok vagy a formális oktatási programok tanulói elejétől a végéig elolvashatják a könyvet, vagy a menedzserek felhasználhatják a könyv egyes fejezeteit. A kötet elsődleges célkitűzése, hogy segítse a gyakorló vendéglátóipari menedzsereket és hallgatókat az elsődleges források irányításának bonyolultságának megértésében - az élelmiszer és ital üzemeltetés területén. A manapság a költségcsökkentésre, a minőség- és szolgáltatásoptimalizálásra fektetett hangsúly, és az ügyfelek egyre növekvő értékkeresése miatt az információk alapja, amit ez a könyv közvetít az olvasók felé, különösen fontossá volt.

Tartalom

(tankönyv, vendéglátás, étel, ital, szolgáltatás, menedzsment)

Jack D. Ninemeier

Jack D. Ninemeier műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jack D. Ninemeier könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Planning and Control for Food and Beverage Operations Planning and Control for Food and Beverage Operations Planning and Control for Food and Beverage Operations
Állapot:
5.480 Ft
1.910,-Ft 50 30
14 pont kapható
Kosárba
30% garantált kedvezmény!