1.064.046

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ein handbuch der Diätetik

Dietetika kézikönyv - Physiologie der Nahrungsmittel/Az élelmiszerek fiziológiája

Szerző
Giessen
Kiadó: Ferber'sche Universitätsbuchhandlung
Kiadás helye: Giessen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 824 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Második, teljesen átdolgozott kiadás. Nyomtatta C. W. Leske, Darmstadt.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: A tápanyagok; Fogalmak meghatározása és beosztás; A szervetlen tápanyagok; A víz; A klórvegyületek; Alkáli sók; Földsók és a fluorkálcium; A zsírképzők; A cukor; A zsírok; A vajzsír; A faggyú; A fehérjetartalmú testek; A tápanyagok története az emberi szervezetben megtett útja során; Az emésztés; A tápanyagok felszívódása az erekben; A vér; A szövet; A váladékok; A tápanyag szükséges mennyisége; Az éhség; A szomjúság; stb.
Szószedettel és az adatok táblázatainak függelékével.

Tartalom

orvos, tudomány, élelem, diéta, egészség, gyógyászat, fehérje, szénhidrát, táplálkozás

Jac. Moleschott

Jac. Moleschott műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jac. Moleschott könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem