Kiadó: | Szegedi Nyomda |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
Oldalszám: | 157 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 6 cm x 5 cm |
ISBN: | 963-02-5484-0 |
Megjegyzés: | Könyvtervező: Horváth János és Varga József Betűtípus: Englis Times Nyomda: Szegedi Nyomda Szedés módja: Fényszedés Fekete-fehér illusztrációkkal. A könyv pontos mérete: 47 x 61 mm. |
Beveztés | 5 |
Húsételek | 7 |
Bajor rostélyos | 9 |
Vagdalt hús bajor módra | 10 |
Tűzdelt májszelet | 12 |
Vasi madár | 13 |
Zsebeshús | 14 |
Vagdalt román módon | 15 |
Tepsis rántottcsirke | 16 |
Szegedi sertésborda | 17 |
Tejszínes vese | 18 |
Rakott tojás erdész módon | 19 |
Sonkás pirítós | 20 |
Töltött sertéscomb | 21 |
Párizsi kosárkák | 23 |
Razsnicsi I. | 23 |
Töltött razsnicsi | 25 |
Vajdasági razsnicsi | 26 |
Mutykalica | 26 |
Panírozott töltött rolád Szajkó módra | 27 |
Francia körítés | 28 |
Gombaszósz | 28 |
Magyarkanizsai egyveleg | 29 |
Bosnyák fazék | 30 |
Sertéscsülök Pékné módra | 31 |
Töltött pulykamell | 32 |
Rác ponty | 34 |
Csirke rácosan | 35 |
Hússal töltött paradicsom | 37 |
Hússal töltött hagyma | 38 |
Hússal töltött palacsinta | 39 |
Hoppel-Poppel | 40 |
Töltött bélszín | 41 |
Lecsó dr. Takács módra | 43 |
Falstaff kedvence | 44 |
Csülök Gara módra | 45 |
Rövidkaraj szeletek marinált paprikával | 46 |
Kibda el moch | 47 |
Darált saláta | 48 |
Taboli | 48 |
Pstak | 49 |
Fasírt sertésmájból | 50 |
Töltött sertésláb | 51 |
Óvári sertésborda | 52 |
Főtt marhahús pikánsan | 53 |
Főtt hús burgonya ágyban | 54 |
Olajban sült rudacskák | 56 |
Pincepörkölt | 56 |
Székely bíró kedvence | 57 |
Sertésszív vadasan | 59 |
Marhafelsál | 60 |
Töltött tök | 62 |
Fácános csirke | 63 |
Máj krokett | 65 |
Rakott szeletek Icike módra | 66 |
Tejfölös tökfőzelék pörkölttel | 67 |
Tejszínes lencsefőzelék pörkölttel | 69 |
Tejszínes csirke- vagy kacsamáj | 70 |
Gyümölcsök, sütemények, tészták | 71 |
Habos szilva | 73 |
Rakott gyümölcskocsonya | 74 |
Kifli felfújt | 75 |
Túrófánk | 76 |
Rántott akác- illetve bodzavirág | 77 |
Darázsfészek | 78 |
Káposztás palacsinta | 79 |
Gombás palacsinta | 80 |
Sós rúd | 82 |
Sajttekercs | 82 |
Néhány salátaöntet | 85 |
Borecet | 87 |
Amerikai saláta | 87 |
Német salátaöntet | 88 |
Francia majonéz | 88 |
Spanyol majonéz | 89 |
Tartármártás | 90 |
Egy kímélő tartár | 91 |
Néhány fűszerről röviden | 93 |
Cayenni bors | 95 |
Chili por | 95 |
Churry por | 96 |
Grill keverék | 97 |
Őrölt gyömbér | 98 |
Őrölt fehérbors | 99 |
Őrölt szerecsendió | 99 |
Ketchup | 99 |
Saláták | 101 |
Amerikai saláta | 103 |
Sajtsaláta | 104 |
Saláta párizsiból vagy virsliből | 105 |
Majonézes gombasaláta | 106 |
Vitamin saláta | 107 |
Padlizsánsaláta | 108 |
Patiszonsaláta | 108 |
Savanyúkáposzta-saláta | 109 |
Hamis uborkasaláta | 110 |
Szárnyassaláta | 111 |
Párizsisaláta | 112 |
Strasbourgi saláta | 113 |
Paradicsom saláta | 114 |
Savanyúkáposzta-saláta II. | 115 |
Vegyes uborka saláta | 116 |
Uborka saláta I. | 117 |
Uborka saláta II. | 118 |
Virsli saláta | 118 |
Kovászos uborka | 119 |
Nyári káposzta saláta | 120 |
Reszelt zöldség saláta | 121 |
Burgonya saláta | 121 |
Burgonyás ételek | 123 |
Burgonyás vagdalthús | 125 |
Subenajz | 126 |
Gnocchi-olasz burgonyagombóc | 127 |
Krumplikása | 128 |
Krumplihús - olajban sütve | 129 |
Virsli burgonyatésztába | 130 |
Levesek | 131 |
Zsírtalan zöldségleves | 133 |
Szárnyas aprólékleves | 134 |
Velőleves | 135 |
Egyebek | 137 |
55555-ös szalámi | 139 |
Darált töpörtyű | 140 |
Zalában kedvelt étel | 141 |
Nem tudjuk, hogy tudja-e? | 143 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.