1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ízek bűvöletében

Szerző
Fordító
Törökbálint
Kiadó: T.bálint Könyvkiadó
Kiadás helye: Törökbálint
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-06-7479-9
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Az ízek bűvöletében című könyvében több mint száz, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak. Ilyen például a lencsés sült languszta capuccino, a ratatouille-jal töltött tortellini gazpacho-szósszal és a créme brulée sült rebarbarával, amelyek elkészítési módját könnyen követhető lépésekben leírva igazította az otthoni konyhák igényeihez.
A cuisine légére, avagy a könnyű konyha titka négy építőelemben rejlik: alaplevek, szószok, tészták és édes tészták. Ha ezek elkészítését elsajátítjuk, akkor amatőr szakácsként is teljes magabiztossággal kezdhetünk neki Gordon Ramsay fantasztikus receptjeinek megvalósításához. A könyvben találunk recepteket levesekhez, előételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz, halakhoz, húsokhoz,... Tovább

Fülszöveg

Gordon Ramsay ma már nemzetközileg elismert séf. Az ízek bűvöletében című könyvében több mint száz, könnyed és fantasztikusan ízletes fogás receptjét osztja meg velünk. A legfrissebb hozzávalók, minimális vaj és tejszín, valamint a legtisztább, legkifejezőbb ízű alaplevek segítségével készít olyan káprázatos ételeket, amelyek minden alkalommal elbűvölően hatnak. Ilyen például a lencsés sült languszta capuccino, a ratatouille-jal töltött tortellini gazpacho-szósszal és a créme brulée sült rebarbarával, amelyek elkészítési módját könnyen követhető lépésekben leírva igazította az otthoni konyhák igényeihez.
A cuisine légére, avagy a könnyű konyha titka négy építőelemben rejlik: alaplevek, szószok, tészták és édes tészták. Ha ezek elkészítését elsajátítjuk, akkor amatőr szakácsként is teljes magabiztossággal kezdhetünk neki Gordon Ramsay fantasztikus receptjeinek megvalósításához. A könyvben találunk recepteket levesekhez, előételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz, halakhoz, húsokhoz, szárnyasokhoz és vadakhoz, akárcsak pompás szorbetekhez és pazar desszertekhez. Az Utolsó simítások című zárófejezet a dekoráció egyszerű, de mégis hatásos eszközeit mutatja be, mely eszközök a nem hivatásos szakácsok részére is elérhetők.
Geoff Lung káprázatos fényképei megragadják a fogások elképesztő könnyedségét és Gordon Ramsay szakácsművészetének lényegét, ami által ez a könyv felejthetetlen élményt nyújt mind a fejlődni vágyó amatőr szakácsok, mind az igazi gourmet-k számára. Vissza

Tartalom

Előszó 6
Bevezetés 7
Építőelemek 10
Levesek 30
Előételek 52
Tészták és rizottók 16
Zöldfélék 90
Halak és tengeri fogások 102
Húsok, vadak, szárnyasok 124
Desszertek 146
Fagylaltok és szorbetek 170
Utolsó simítások 178
Szakkifejezések 188
Beszerzési források 189
Tárgymutató és Köszönetnyilvánítás 190

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gordon Ramsay könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem