A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Croatia at Table

The Aromas and Tastes of Croatian Cuisine

Szerző
Fordító
Fotózta
Zágráb
Kiadó: Alfa
Kiadás helye: Zágráb
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 953-168-104-X
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

DEAR FRINEDJ, OCJR FEAJT WILL BE RICHER NEVERTHELEJJ, WITH THE YIELD Of THE LAND, CAÜLIFLOWER, BEETROOT AND BEÁNJ, WITH FIJH JCJJT CACJQHT IN THE NEARBY JEA: MACKEREL, JHARK, JEA-DOQ, QODLIN AND JQÜID, QOBLETJ FtJLL OF DARK RED WINE, TO WHICH ONE MAY ADD COOL WATER FREJH. THEN WE HAVE THE FRÜITJ FROM OCJR QARDENJ, PEARJ OR FIQJ, OR APPLEJ JWEET. AARKO MARCIUL (1450 -1524)

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem