Fülszöveg
Ez a hozzáértő kézikönyv megad minden szükséges információt ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhessük a klasszikus italokat, leírja, hogyan készülnek, ismerteti a legismertebb termelők és márkák nevét, tanácsokat ad a felszolgáláshoz.
Első rész - Borok
Országról országra, régióról régióra haladva ismerjük meg a borok világát, a legkiválóbb szőlőfajtákat és azt is, hogy hogyan fogyasztva a legélvezetesebb a bor.
- Utazzon velünk a világ borvidékeire Bordeaux-tól a Barossa-völgyig.
- Tudjon meg többet a borokról, amelyekről már hallott, de sosem ízlelte őket; ismerjen meg új termelőket, a borászat új technikáit és irányzatait.
- Tanulja meg, melyik az az öt legfontosabb tényező, amelyekre borkóstoláskor ügyelni kell.
- Fogadja meg a bor tárolásával, felszolgálásával és kiválasztásával kapcsolatos tanácsokat.
Második rész - Sörök
Hiteles útmutató mindazoknak, akik tudni szeretnék, hol és hogyan készül kedvenc sörük.
- Döbbenetes tények és történetek a sör történetéről,...
Tovább
Fülszöveg
Ez a hozzáértő kézikönyv megad minden szükséges információt ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhessük a klasszikus italokat, leírja, hogyan készülnek, ismerteti a legismertebb termelők és márkák nevét, tanácsokat ad a felszolgáláshoz.
Első rész - Borok
Országról országra, régióról régióra haladva ismerjük meg a borok világát, a legkiválóbb szőlőfajtákat és azt is, hogy hogyan fogyasztva a legélvezetesebb a bor.
- Utazzon velünk a világ borvidékeire Bordeaux-tól a Barossa-völgyig.
- Tudjon meg többet a borokról, amelyekről már hallott, de sosem ízlelte őket; ismerjen meg új termelőket, a borászat új technikáit és irányzatait.
- Tanulja meg, melyik az az öt legfontosabb tényező, amelyekre borkóstoláskor ügyelni kell.
- Fogadja meg a bor tárolásával, felszolgálásával és kiválasztásával kapcsolatos tanácsokat.
Második rész - Sörök
Hiteles útmutató mindazoknak, akik tudni szeretnék, hol és hogyan készül kedvenc sörük.
- Döbbenetes tények és történetek a sör történetéről, termeléséről és árusításáról.
- Információgazdag utazás a sör világában - Flandria ősi serfőzdéitől az Egyesült Államok virágzó mikroserfőzdéiig.
- Az egyes légiók serfőzési hagyományai, a közismert és a ritka sörök ereje és zamata.
Harmadik rész - Pálinkák, likőrök és szeszezett borok
Részletes útmutató a pálinkákhoz, likőrökhöz és szeszezett borokhoz, információ alkoholmentes koktélokról.
- Hol és hogyan készülnek, a legismertebb termelők és márkák, hozzávalók, zamatok és aromák, hogyan szolgáljuk fel őket.
- Töb mint 100 koktél receptje - hogyan készül a Moszkvai Öszvér és a Margarita, no meg a tökéletes Martini.
Italenciklopédia - Borok, sörök, pálinkák és likőrök
Izgalmas betekintést nyújt a főzött és erjesztett italok kiterjedt világába. Az információgazdag szöveg és a nagyszerű, színes fényképek, a térképek és derűs illusztrációk valamint a több mint 100 koktél receptje - nélkülözhetetlen útmutató az alkoholos italok azonosításához és felszolgálásához.
Vissza