1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Italboltvezetők, szakácsok, cukrászok szakmai minimum anyaga

Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 220 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Közétkeztetés jelentősége, közétkeztetési egységtípusok8
Szövetkezeti közétkeztetési egységtípusok9
Táplálkozásélettan13
Áruismeret28
Húsfélék28
Állati származású élelmiszerek32
Zsiradékok és olajok32
Főzelékfélék32
Zöldségfélék33
Hüvelyesek33
Gomba35
Burgonya35
Gyümölcsök36
Gabonafélék38
Sütőipari termékek39
Édesipari termékek40
Élvezeti cikkek40
Olajosmagvak40
Ízesítőszerek-fűszerek40
Tartósító szerek41
Illóolajok41
Vegyes áruk42
Házi tartósítás (konzerválás)42
Általános főzési elvek55
A piac és a helyi árualapok hatása a konyha üzemeltetésére55
Főzési eljárások58
Főzéstechnika61
Konyhaműveletek61
Levesek-levesbetétek71
Előételek73
Mártások76
Főzelékek78
Köretek82
Húsételek85
Halételek98
Saláták101
Tészták103
Cukrászipari gyártástechnológia108
Gyártási műveletek108
Édesipari lisztesáruk110
A konyha és cukrászipari gépek ismerete140
Konyhaüzemi gépek140
Cukrászipari gépek145
Italáruk ismerete, átvétele és kezelése149
Betegségek164
A bor hibái165
A sör kezelése és kimérése169
Szeszesitalok174
Italbolt-falatozók175
A fmsz-i közétkeztetési üzemágcsoport nyilvántartási és elszámolási rendszerének alapvető szempontjai191
A fmsz-i közétkeztetési egységek általános üzleti szabályzata211
Élelmezés-egészségügy216
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem