kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
Oldalszám: | 220 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Közétkeztetés jelentősége, közétkeztetési egységtípusok | 8 |
Szövetkezeti közétkeztetési egységtípusok | 9 |
Táplálkozásélettan | 13 |
Áruismeret | 28 |
Húsfélék | 28 |
Állati származású élelmiszerek | 32 |
Zsiradékok és olajok | 32 |
Főzelékfélék | 32 |
Zöldségfélék | 33 |
Hüvelyesek | 33 |
Gomba | 35 |
Burgonya | 35 |
Gyümölcsök | 36 |
Gabonafélék | 38 |
Sütőipari termékek | 39 |
Édesipari termékek | 40 |
Élvezeti cikkek | 40 |
Olajosmagvak | 40 |
Ízesítőszerek-fűszerek | 40 |
Tartósító szerek | 41 |
Illóolajok | 41 |
Vegyes áruk | 42 |
Házi tartósítás (konzerválás) | 42 |
Általános főzési elvek | 55 |
A piac és a helyi árualapok hatása a konyha üzemeltetésére | 55 |
Főzési eljárások | 58 |
Főzéstechnika | 61 |
Konyhaműveletek | 61 |
Levesek-levesbetétek | 71 |
Előételek | 73 |
Mártások | 76 |
Főzelékek | 78 |
Köretek | 82 |
Húsételek | 85 |
Halételek | 98 |
Saláták | 101 |
Tészták | 103 |
Cukrászipari gyártástechnológia | 108 |
Gyártási műveletek | 108 |
Édesipari lisztesáruk | 110 |
A konyha és cukrászipari gépek ismerete | 140 |
Konyhaüzemi gépek | 140 |
Cukrászipari gépek | 145 |
Italáruk ismerete, átvétele és kezelése | 149 |
Betegségek | 164 |
A bor hibái | 165 |
A sör kezelése és kimérése | 169 |
Szeszesitalok | 174 |
Italbolt-falatozók | 175 |
A fmsz-i közétkeztetési üzemágcsoport nyilvántartási és elszámolási rendszerének alapvető szempontjai | 191 |
A fmsz-i közétkeztetési egységek általános üzleti szabályzata | 211 |
Élelmezés-egészségügy | 216 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.