Fülszöveg
1 . flJfl , ^ f._ _ ' ^
A NATÚR BOR ELO BOR - AHOGYAN A TERMESZET MEGALKOTTi^ ; > Yj NEM MÁS, MINT A MINDENKI ÁLTAL ISMERT SZŐLŐLÉ, : AMpSZI^^^^^^^^KÜL ERJED BORRÁ;^^^ '
A legfinomabb, legautentiikusabb é/legegészsé^ borok természetes
módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként \ ^ eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - .
modon erielodnek. A natúr bor keszitesenek felteteleit országonként ' .¦s'/
eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - . a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle, vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot.
Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk....
Tovább
Fülszöveg
1 . flJfl , ^ f._ _ ' ^
A NATÚR BOR ELO BOR - AHOGYAN A TERMESZET MEGALKOTTi^ ; > Yj NEM MÁS, MINT A MINDENKI ÁLTAL ISMERT SZŐLŐLÉ, : AMpSZI^^^^^^^^KÜL ERJED BORRÁ;^^^ '
A legfinomabb, legautentiikusabb é/legegészsé^ borok természetes
módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként \ ^ eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - .
modon erielodnek. A natúr bor keszitesenek felteteleit országonként ' .¦s'/
eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - . a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle, vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot.
Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk.
ISABELLE LEGERON MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben
és Montrealban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait, megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem, akiknek borai a világ élvonalába tartoznak.
Hiszünk abban, hogy az igazán jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs semmi elvéve belőle, így fejezi ki a termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terro/r megismételhetetlen jellegét. Ez a könyv is azt bizonyítja, hogy a natúr bor a természet legtisztább, legkifejezőbb itala.
KATÓ ANDRÁS, a Mitiszol? társalapítója
Vissza