1.062.424

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ínyenc szárnyasok

Válogatás a Stahl Magazin legjobb receptjeiből/100 recept

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Lettero Kiadó Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 115 oldal
Sorozatcím: Stahl Magazin-válogatás
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN: 978-615-5733-93-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva. További kapcsolódó személyek a műben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


StahI magazin. Az !i<onil<us gasztroiap, amit tízezrei< vásároltal<, százezrel< olvastal<, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.
Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb szárnyasételeiböl, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
A világ legjobb rántott csirkecombja módjára elkészítheted a világ legjobb rántott patisszonját. Szívesen megfőznéd újra a gorgonzolás-zsályás csirkeragut? Itt a receptje, de próbáld ki, milyen, ha átalakítod spenótsalátává. Mit szólnál egy konfitált libacombhoz? És a hasonló módszerrel készülő kínai ötfüszeres kacsához? Felidéznéd a rumos-füszeres csirke zamatát? Feltétlenül ízleld meg pulykarolád formájában is.
Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó barangolás, gondolatébresztő főzőiskola is.
Az is szeretni... Tovább

Fülszöveg


StahI magazin. Az !i<onil<us gasztroiap, amit tízezrei< vásároltal<, százezrel< olvastal<, és milliónyian főzték a receptjeit. Mintául szolgált sok gasztroújságnak, de egyvalamiben egyedülálló maradt: a receptek sokszoros tesztelésen mentek át, ezért sosem okoztak csalódást.
Ez a kötet nem csupán egyszerű válogatás a magazin legkedveltebb szárnyasételeiböl, hanem mindegyikhez kínál egy-egy új, szellemes variációt is.
A világ legjobb rántott csirkecombja módjára elkészítheted a világ legjobb rántott patisszonját. Szívesen megfőznéd újra a gorgonzolás-zsályás csirkeragut? Itt a receptje, de próbáld ki, milyen, ha átalakítod spenótsalátává. Mit szólnál egy konfitált libacombhoz? És a hasonló módszerrel készülő kínai ötfüszeres kacsához? Felidéznéd a rumos-füszeres csirke zamatát? Feltétlenül ízleld meg pulykarolád formájában is.
Ez nem csupán a Stahl magazin-olvasók legimádottabb receptjeinek tárháza, de egyúttal ötletadó barangolás, gondolatébresztő főzőiskola is.
Az is szeretni fogja, aki már ismeri, és az is, aki most találkozik először Stahl Judit konyhájával. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem