1.056.330

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ínycsiklandozó hús- és halraguk

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mester Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: A világ kedvenc ételei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


^V1L4g>
J
Q^YCSIKLANDÓ HÚS- ÉS HALRAGUK
Végtelenül változatosak, elkészíteni viszont egyszerű őket -a raguk önmagukban is tápláló ételek. Amíg az étel fő, az ízek összeérnek és átjárják az alapanyagokat, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hátradőlve élvezzük az aromákat.
A fűszeres, halból készült egytálétel kiválóan alkalmas főétkezésre pehelykönnyű, basmati rizzsel


Hagyományos étel - sertéshús és kagyló fehér borral és pikáns paradicsommal
^I

A klasszikus francia babos fazék — a kolbászos bab kifinomult változata
Próbálja ki a többi ízletes ételt is: Kentucky-stílusú ragu -fűszeres csirke és zöldségek klasszikus kombinációja Brazil babgulyás -sűrű kolbászos ragu a napos Dél-Amerikából Bárány háromféleképpen -három ízletes tavaszi ragu.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem