kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Kaposvár |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-930-500-6 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
A grillezés fortélyai | 2 |
A grillsütők | 4 |
A kéziszerszámok | 4 |
További tartozékok | 5 |
A grillezés helyszíne | 5 |
Tüzelőanyagok | 5 |
A tüzelőanyag begyújtása | 6 |
A helyes grillezés | 7 |
A húsok pácolása | 7 |
A grillnyársak előkészítése | 8 |
Végül, de nem utolsósorban: az eszközök tisztítása | 9 |
Gyors falatok | 10 |
Májas hónapos retekkel | 10 |
Ananászos-sonkás szendvics | 10 |
Fűszeres szardínia | 12 |
Háromféle húsos nyárs | 12 |
Zöldfűszeres pisztráng | 14 |
Sonkával-sajttal töltött sertésszeletek | 15 |
Sertésnyársak aszalt szilvával | 16 |
Gombás húspogácsa | 16 |
Szalonnás csirkemell babsalátával | 18 |
Virslis nyársak tésztasalátával | 18 |
Fűszeres pácolt húsok | 20 |
Chilis karaj almával | 20 |
Citromos nyúlhús | 20 |
Fűszeres bárány | 22 |
Nyárson sült pulykamell ananásszal | 22 |
Indonéz sertésszelet | 24 |
Rostélyos ribiszkezselével | 24 |
Tőkehal cukkinivel | 26 |
Egzotikus kacsamell | 26 |
Pikáns ízesítők | 28 |
Szardellamártás | 28 |
Uborkás-almás mártás | 28 |
Paradicsomos-paprikás mártás | 28 |
Narancsos-mandulás mártás | 30 |
Zöldfűszeres vinaigrette | 30 |
Csípős babmártás | 30 |
Köményes-hagymás vaj | 32 |
Gombás vaj | 32 |
Tárkonyos vaj | 32 |
Ribiszkecsatni | 34 |
Sárgabarackcsatni | 34 |
Grillezett zöldségek és gyümölcsök | 36 |
Töltött paradicsom | 36 |
Zöldséges batyu | 37 |
Hagymanyársak | 38 |
Édeskömény kékpenészes sajttal | 38 |
Zöldfűszeres cukkini | 40 |
Laskagomba zsályás olajban | 40 |
Fóliában sült burgonyatrió | 42 |
Borsos körte | 42 |
Kukorica zsázsás vajjal | 44 |
Chilis-mézes ananász | 45 |
Édes almatrió | 46 |
Nemzetközi konyha | 48 |
Balkáni nyársak | 48 |
Csevapcsicsa káposztasalátával | 48 |
Pikáns borda szójacsírával | 50 |
Töltött báránycomb | 52 |
Angolnanyársak | 54 |
Provence-i aranykeszeg | 54 |
Húsos szaté garnélával | 56 |
Távol-keleti steak | 56 |
Ropogós pulykacomb | 58 |
Töltött pulykamell | 58 |
Keleti báránysült | 60 |
Receptmutató | 62 |