1.067.073

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval

Szerkesztő
Fordító
Grafikus
Lektor
Fotózta
Kapcsolódó személy
Budapest
Kiadó: Geopen Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 716 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 31 cm x 27 cm
ISBN: 978-615-5724-56-5
Megjegyzés: 1800 színes fotóval gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


INSTUTUT PAUL
Ismerjük meg a világhírű Institut Paul Bocuse-t és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.
• 250 fotóval illusztrált technikai eljárás, amellyel elsajátíthatjuk a francia gasztronómia alapjait és mesterségbeli titkait.
• 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől az egyszerűbbektől a legkorszerűbbekig.
• Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
• Részletgazdag leírások segítik, hogy mindent megtanuljunk a minőségi alapanyagokról, az élelmiszerek tulajdonságairól és az elkészítési módokról.
• Megtudhatjuk, milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem