kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Medicina Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 237 oldal |
Sorozatcím: | Diétáskönyvek |
Kötetszám: | 5 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-241-554-x |
Alapvető tudnivalók | 8 |
A betegség és a diéta kapcsolata | 10 |
Mit szabad és mit nem szabad fogyasztania? | 11 |
Drága-e az Ön diétás étkezése? | 23 |
Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez | 29 |
Az ételkészítés technológiája | 33 |
Hogyan történik a szín- és ízadás? | 39 |
Milyen legyen a konyha, ahol a diétás ételeit készíti? | 41 |
Mintaétrendek | 49 |
Receptek | 76 |
A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók | 76 |
Levesek | 78 |
Előételek | 103 |
Húsok | 109 |
Felfújtak | 129 |
Tojásételek | 136 |
Rakott, töltött ételek | 140 |
Mártások | 152 |
Főzelékek | 161 |
Köretek | 177 |
Saláták | 184 |
Tészták, édességek, gyümölcsételek | 191 |
Útmutató a tápanyagtáblázat használatához | 208 |
Tápanyagtáblázat | 211 |
Néhány élelmianyag koleszterintartalma | 223 |
Néhány tisztított élelmianyag pektintartalma | 225 |
Néhány tisztított élelmianyag rosttartalma | 226 |
Zsírszegény diétás élelmiszeripari készítmények | 228 |
Élelmianyagok tisztítási vesztesége | 230 |
Diétás ételeket kiszolgáló vendéglátóipari egységek | 232 |
Irodalom | 235 |
Ételmutató | 236 |