A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Indian Essence

The Fresh Tastes of India's New Cuisine

Szerző
Fotózta
London
Kiadó: Quadrille Publishing Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN: 1-84400-077-x
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Atul Kochhar is one of LondorYs most exciting chefs. In Indián Essence he shares hís passión for Indián food, for the rich variety of this fascinating cuisine. Atul's style of cooking is contemporary and his enticing recipes reflect the diversity of modern Indián-food, with its vibrant colours and intriguing blends of flavours. The emphasis here is on fresh ingredients, carefully balanced spices and simple culinary techniques.
Indián Essence is a hands-on guide to cooking Indián food at home. Recipes from all parts of India are included, from the rich, meat-based Moghul food of the north to the vegetarian cuisine of Tamil Nadu; from the coconut-based curries of Goa and Kerala to the fragrant fish dishes of Bengal and Ássam.
The recipes are drawn from dishes cooked in Indián homes and from the exciting array of Indián Street foods, as well as from restaurant menüs. Techniques are simple and, to help readers plán an authentic Indián meal, Atul suggests menüs and provides generál... Tovább

Fülszöveg


Atul Kochhar is one of LondorYs most exciting chefs. In Indián Essence he shares hís passión for Indián food, for the rich variety of this fascinating cuisine. Atul's style of cooking is contemporary and his enticing recipes reflect the diversity of modern Indián-food, with its vibrant colours and intriguing blends of flavours. The emphasis here is on fresh ingredients, carefully balanced spices and simple culinary techniques.
Indián Essence is a hands-on guide to cooking Indián food at home. Recipes from all parts of India are included, from the rich, meat-based Moghul food of the north to the vegetarian cuisine of Tamil Nadu; from the coconut-based curries of Goa and Kerala to the fragrant fish dishes of Bengal and Ássam.
The recipes are drawn from dishes cooked in Indián homes and from the exciting array of Indián Street foods, as well as from restaurant menüs. Techniques are simple and, to help readers plán an authentic Indián meal, Atul suggests menüs and provides generál guidelines on choosing dishes to complement one another. Vissza

Tartalom


Vissza

Atul Kochhar

Atul Kochhar műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Atul Kochhar könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem