1.067.053

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tett 9.

1979/1. - Életünk és a táplálkozás/Természet-Ember-Tudomány-Technika/Tudományos ismeretterjesztő melléklet

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Nagy Miklós: Világgond: a fehérje 3
Lazányi Endre: Nemesítek az élvonalban 9
Puskás Attila: A zöld bolygó 13
Módy Jenő: Az élet energiája 17
Pap István: Az éhség arca 20
Vincze János: Mit érzünk, amikor ízt érzünk 26
Bedő Károly: A nélkülözhetetlen fehérjéik 28
Dóczy Balázs: Hasznos, ártalmas és rút 30
Bedő Károly: Szénhidrátok szerepe 32
Módy Jenő: Vízháztartásunk és környéke 34
Nagy Miklós: A fej és a lejek 36
Pap István: Megdicsérem a szóját 37
Kászoni Zoltán: Halat s mi jó falat 38
Benedek Géza: Táplálkozzunk ésszerűen 40
A nyerskoszt és az ő prófétája 45
Muresan Ágnes: Csecsemőtáplálás 46
Kapusy Antal: A 25 000. ebéd 49
Bodó Barna: Vivasorb - égen és földön 51
Inczefi Lajos: A természet csodálatos ajándékai 52
Vajda Gyula: Meghívó pekingi kacsapecsenyére 53
Spielmann József: Erdélyi szűk esztendők 55
D. Varga Katalin: Olümposz az asztalon 61
Számunk munkatársai
A Hétben megjelent táplálkozástudománnyal összefüggő fontosabb cikkek 62
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem