1.062.107

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

II. Qualité de l'Oeuf et des Ovoproduits/II. Quality of Eggs and Egg Products

Qualité des Produits Avicoles/Quality of Poultry Products - Compte rendus du 5éme Symposium Européen sur la qualité de l'oeuf et des ovoproduits qui s'est déroulé dans le palais des congrés "Vinci" á Tours, du 4 au 8 octobre 1993/Proceedings of the 5th European Symposium on the quality of eggs and egg products, held at the "Vinci" congress centre in Tours, October 4-8 1993.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Branche Francaise de la World's Poultry Science Association
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 493 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Francia  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 2-9507884-0-8
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal és ábrákkal. További szerzők a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
II. Qualité de l'Oeuf et des Ovoproduits/II. Quality of Eggs and Egg Products II. Qualité de l'Oeuf et des Ovoproduits/II. Quality of Eggs and Egg Products II. Qualité de l'Oeuf et des Ovoproduits/II. Quality of Eggs and Egg Products II. Qualité de l'Oeuf et des Ovoproduits/II. Quality of Eggs and Egg Products
Állapot:
8.300 Ft
4.150 ,-Ft 50
21 pont kapható
Kosárba