1.062.540

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Így lettem séf

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: HVG Könyvek
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 279 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-565-429-1
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. További kapcsolódó személyek a kötetben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


„A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!*'
A
Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta - nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze. A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai alázata és maximaiizmusa, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást - 2014-ben Michelin-csillagot kaptak. Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás... Tovább

Fülszöveg


„A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!*'
A
Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta - nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze. A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai alázata és maximaiizmusa, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást - 2014-ben Michelin-csillagot kaptak. Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.
„Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet - egyetlen kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást."
SÁRKÖZI ÁKOS a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje. Budapesten él feleségével, Sárközi Évi festőművésszel, gyerekeivel és kutyusaival. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sárközi Ákos könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem