1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Így főznek a borászok

Élménykatalógus/Borászok ínyenckrémjei - receptek

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: O&P Média
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 110 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy évvel ezelőtt, amikor a feleségemmel, Ibolyával úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük neves borászaink kedvelt receptjeit, még nem is sejtettük, milyen csodálatos élményben lesz részünk! Több mint... Tovább

Előszó

Egy évvel ezelőtt, amikor a feleségemmel, Ibolyával úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük neves borászaink kedvelt receptjeit, még nem is sejtettük, milyen csodálatos élményben lesz részünk! Több mint százharminc borászatot kerestünk fel ezalatt a tizenkét hónap alatt, s mondhatom, egy új, izgalmas nézőpontból láttuk meg az országot. Utunk során szebbnél szebb tájakat jártunk be, s lenyűgözött a gondosan ápolt szőlődűlők látványa, a borpincék egyedisége, no és a finom borok sokasága. De ami ennél is jobban megragadott: láttuk, hogy milyen állhatatosan dolgoznak a borászok, s nálunk megtapasztalhattuk, milyen is az igazi vendégszeretet. Számunkra egyértelműen kiderült, hogy a borászkodás egyáltalán nem az italfogyasztásról szól, sokkal inkább a föld, a szőlő szeretetéről, és arról, hogy az emberek vágynak a kapcsolatokra. Ezeket a gyönyörűséges borokat nekünk készítik, hogy üljünk le mellé egy baráti beszélgetésre. Felejthetetlen emlékek fűznek a borvidékekhez, s ezekhez az emberekhez. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem