1.068.031

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hydrophobic Interactions in Food Systems

Hidrofób kölcsönhatások az élelmiszer-rendszerekben

Szerző
Boca Raton
Kiadó: CRC Press, Inc.
Kiadás helye: Boca Raton
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 18 cm
ISBN: 0-8493-6044-7
Megjegyzés: Ábrákkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A hidrofób hatások biológiai funkciókban történő fontosságát már régóta elismerik.
Alábbi egyedülálló monográf segíti a tudósokat e területen, hogy áttekintést kapjanak és frissítsék információikat és arra buzdítja őket, hogy egy egységes kvantitatív megközelítést tegyenek magukévá a hidrofób kölcsönhatások élelmiszerrendszerekben történő tanulmányozásában.
Ábrákkal gazdagon illusztrálva.

Tartalom

(élelmiszer, biológia, hidrofób, hatások)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem