A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

HVG á la carte 2000.

Étterem- és borkalauz - Restaurant & Wine guide

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: HVG Press Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 298 oldal
Sorozatcím: HVG á la carte
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy kézikönyv a Vendégnek

Mértékadó éttermi minősítő rendszer kidolgozását már sokan megkísérelték. A fejlettebb országokban kialakult néhány olyan értékelő csoport (Zagat, Rónay, Michelin, GaultMillau), amely megbízhatósága, korrektsége nyomán, hosszú évek rendszeres működésével jó hírnevet vívott ki. A magyarországi éttermek, vendéglők közötti eligazodásra is születtek már kísérletek, jelentek meg iránymutató kiadványok. Mi a magyar vendéglátás egészéről igyekeztünk képet adni, nem csak „toplistás" helyeket bemutatni. (gy egyfajta válogatásként, a mindenkori vendégeknek szánt kézikönyvként ajánljuk figyelmükbe 1 tudva azt, hogy Magyarországon még nagyon sok elfogadható, átlagos, jó és kiváló vendéglátóhely vár feltérképezésre. Reményeink szerint folytatás következik, és a HVG á la carte évről évre megbízható és szórakoztató kalauza lesz a Vendégnek.
Gyimesi Zsuzsa szerkesztő

Tartalom

Előszó9
A minősítés alapelvei11
Budapesti éttermek listája betűrendben15
Vidéki éttermek települések szerint betűrendben17
Éttermek listája pontszám szerint18
Budapesti éttermek23
Vidéki éttermek145
HVG-tippek199
Borkalauz207
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
HVG á la carte 2000.
Állapot:
2.480 Ft
1.240,-Ft 50
19 pont kapható
Kosárba
3 antikvár könyvből 1 INGYEN!