kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Társadalom- és Természettudományi Ismeretterjesztő Társulat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | Útmutató a Társadalom- és Természettudományi Ismeretterjesztő Társulat előadói számára |
Kötetszám: | 140 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 3 |
Az előadás célja | 3 |
Az előadás módja | 4 |
Javasolt irodalom | 5 |
Az előadás anyaga | 6 |
Hogyan fejlődött ki a hűtő-, illetve fagyasztóipar? | 6 |
Mi a különbség a hűtés és gyorsfagyasztás között? | 7 |
A gépi hűtés alapelvei | 10 |
A különböző hűtési rendszerek | 12 |
A hűtés, fagyasztás, gyorsfagyasztás szerepe élelmiszeriparunkban | 12 |
Hogyan kell kezelni a Mirelitte-árut? | 14 |
Miért fontos iparág a gyorsfagyasztás? | 14 |
Kérdések és feladatok | 16 |
Szemelvények | 19 |
Tartósító és húsipari technológia I-III. | 19 |
Mikrobiológiai ismeretek | 19 |
Gyorsfagyasztott élelmiszerek | 20 |
Miként akadályozza meg a hideg az élelmiszerek romlását? | 20 |
Miért gyorsfagyasztjuk az élelmiszereket? | 22 |
Főzelékfélék gyorsfagyasztása | 23 |
Gyümölcsök | 24 |
A hús | 25 |
A gépi gyorsfagyasztás alapelvei | 25 |
Az élelmiszerek gyorsfagyasztása | 28 |
Gyorsfagyasztási módszerek | 28 |
Vitaminveszteségek | 29 |
A gyorsfagyasztott élelmiszerek házi elkészítése | 30 |
Útmutatás a gyorsfagyasztott gyümölcs felhasználására | 31 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.