1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsos szakácskönyv

Bártfai Laci bácsi receptjei/Hagymás rostélyos, kocsonya, búbos hús, pátyi pecsenye és sok más finomság

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vagabund Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 206 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-940-997-2
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


' A hús táplálkozásunk legfontosabb és legértékesebb és talán legízletesebb ^ 'nyersanyaga. Nemcsak azért, mert a legváltozatosabb ételek készíthetők be- ^ lőle, hanem azért is, mert olyan - a szervezetünk számára pótolhatatlan -tápanyagokat tartalmaz, amelyeket más úton nem tudunk megszerezni.
Bártfai Laci bácsi szakácskönyvének éppen az a legfőbb célja, hogy a különféle állatfajták felhasználási lehetőségét megismertesse. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen húst választunk egy igazi magyaros húsleveshez, egy szelet hirtelen sült húshoz vagy a pörkölthöz, mert az eltérő elkészítési módokhoz más és más állat más és más húsrésze a legalkalmasabb.
Mindez erősen meghatározza az étel minőségét, élvezeti értékét, táp-; anyagtartalmát, ráadásul másmilyen étel szükséges egy nehéz fizikai munkát i végző egészséges szervezetnek (pl. marhapörkölt nokedlivel) és más kell egy 'legyengült, beteg szervezetnek (pl. párolt hús főtt burgonyával).
De mindent összegezve könyvünk azoknak a... Tovább

Fülszöveg


' A hús táplálkozásunk legfontosabb és legértékesebb és talán legízletesebb ^ 'nyersanyaga. Nemcsak azért, mert a legváltozatosabb ételek készíthetők be- ^ lőle, hanem azért is, mert olyan - a szervezetünk számára pótolhatatlan -tápanyagokat tartalmaz, amelyeket más úton nem tudunk megszerezni.
Bártfai Laci bácsi szakácskönyvének éppen az a legfőbb célja, hogy a különféle állatfajták felhasználási lehetőségét megismertesse. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen húst választunk egy igazi magyaros húsleveshez, egy szelet hirtelen sült húshoz vagy a pörkölthöz, mert az eltérő elkészítési módokhoz más és más állat más és más húsrésze a legalkalmasabb.
Mindez erősen meghatározza az étel minőségét, élvezeti értékét, táp-; anyagtartalmát, ráadásul másmilyen étel szükséges egy nehéz fizikai munkát i végző egészséges szervezetnek (pl. marhapörkölt nokedlivel) és más kell egy 'legyengült, beteg szervezetnek (pl. párolt hús főtt burgonyával).
De mindent összegezve könyvünk azoknak a nagyétküeknek készült, akik t legszívesebben húst ennének hússal.
I
9 _____ , _____ .
f www.iqszerviz.hu


9789639409972 Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bártfai László

Bártfai László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bártfai László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem