Alföldi báránybecsinált | 7 |
Babgulyás | 7 |
Barbecue oldalas | 8 |
Bácskai töltött káposzta | 9 |
Bárányborda almás burgonyával | 10 |
Báránycomb rizsfánkkal | 11 |
Bárányérmék nyárson | 12 |
Bárányhúsos bableves | 13 |
Báránypástétom feketeribiszkével | 13 |
Beregi szűzpecsenye | 14 |
Bélszín-carpaccio | 15 |
Bélszínérmék Budapest módra | 16 |
Bélszín Pompadour módra | 16 |
Bélszín vagy hátszín sütve | 18 |
Borban pácolt marhamáj | 19 |
Borjú almás-burgonyás-sörös masszában | 19 |
Borjúba rejtett zöldségragu | 20 |
Borjúbécsi | 21 |
Borjúszűz háromboros-mártással | 22 |
Brassói aprópecsenye | 22 |
Burgundi marhasült | 24 |
Bújtatott sertésjava | 25 |
Cseresznyés nyúl | 25 |
Csikós tokány | 26 |
Csomai töltött szelet | 27 |
Csülök pékné módra | 28 |
Csülökpörkölt | 29 |
Disznósajt | 29 |
Elszászi sertésborda | 30 |
Erdélyi töltött dagadó | 31 |
Édes savanyú sertés | 32 |
Flamand rostélyos | 33 |
Fojtott marhahús zsemlegombóccal | 33 |
Fokhagymás bárány zöldségágyon | 35 |
Fokhagymás birkacomb | 35 |
Fokhagymás rántott szelet | 36 |
Főtt marha hatféle mártással | 37 |
Főtt marhanyelv brokkolipudinggal | 39 |
Frankfurti sertésborda | 40 |
Gombás nyúlgerinc | 41 |
Gombás rántott hús | 42 |
Gombás pacal sertésbőrkéből | 42 |
Gombával töltött dagadó | 43 |
Göngyölt sertéscomb hidegen | 44 |
Görög rántotthús | 45 |
Grillezett mézes sertésoldalas | 46 |
Grillezett szűzpecsenye | 47 |
Hagymás marhafartő | 47 |
Hargitai sertésborda | 48 |
Hátszínszelet mustármártásban | 49 |
Házinyúlérmék citromos krémmártásban | 50 |
Hideg borjútekercs | 51 |
Hideg házinyúlpástétom | 52 |
Hideg pacal | 53 |
Hízlalt rostélyos | 54 |
Holstein borjújava | 55 |
Hússal tölött hagyma | 55 |
Húsvéti "báránygerinc" | 56 |
Kapros báránybecsinált | 57 |
Kapros bárányragu tepsis burgonyával | 58 |
Káposzta gazdagon | 59 |
Kápsztás csülök | 60 |
Körömgulyás | 61 |
Körömpörkölt | 62 |
Kötözött báránycomb | 62 |
Libamájjal töltött borjújava | 64 |
Lucskos káposzta | 64 |
Magyaros kapros káposzta párolt lapockával | 65 |
Majonézes marhafelsál töltött kellel | 66 |
Majorannás báránytokány hagymás puliszkával | 67 |
Makói szűzérmék | 68 |
Mandulás bárányborda póréhagymamártással | 69 |
Marhanyelvtál | 69 |
Májas hurka | 71 |
Májas "kolbász" | 72 |
Mézes-szójás karaj | 72 |
Minszki marhatokány | 73 |
Mozaikos sertésgalantin | 74 |
Mozzarellás rebarbarával töltött borjúszeletek | 75 |
Mustáros máj | 76 |
Mustáros sertésjava | 77 |
Napraforgómagos sertéssült | 77 |
Nemzeti marhasült | 78 |
Olaszos báránytál | 79 |
Olívával töltött borjúszelet | 80 |
Pacal becsinált | 81 |
Pacalpörkölt | 82 |
Pacalpörkölt bográcsban | 83 |
Pácolt bárány roston | 83 |
Provanszi báránysült | 84 |
Pusztapecsenye | 85 |
Pusztapörkölt | 86 |
Rántott sertésborda zöldséges paradicsommártással és sajttal sütve | 87 |
Rántott sertésláb | 87 |
Rántott szelet pulykával házasítva | 88 |
Rántott pacal | 89 |
Rebarbarás nyúlcomb | 89 |
Réteges rántott szelet | 90 |
Rizseshús | 91 |
Roastbeef | 92 |
Rokfortos hátszínlángos | 94 |
Ropogós körömsült | 94 |
Roston sült báránykaraj | 95 |
Rozmaringos báránycomb | 96 |
Római rakottas | 97 |
Savanyú marhasült | 98 |
Sárgabaracköos bárányragu | 99 |
Sertésborda aszalt barackkal és zellerpürével | 99 |
Sertésborda hentes módra | 100 |
Sertésborda Jóasszony módra | 101 |
Sertésborda kapros-túrós burgonyával | 101 |
Sertésborda roston | 101 |
Sertésborda Tomci módra | 103 |
Sertéscopf gombapörkölttel | 104 |
Sertésjava magyaróvári módra | 105 |
Sertéskocsonya | 106 |
Sertésmáj négyféleképpen | 108 |
Sertésoldalas vadasan | 110 |
Sertésraguleves | 111 |
Sertéssült mézes rebarbarával | 111 |
Sertésnyelv pikáns mártásban | 112 |
Sült csülök bajorosan | 113 |
Sült malac káposztával | 114 |
Sütni való kolbász | 115 |
Szalontüdő | 115 |
Szecsuáni marhahúscsíkok | 116 |
Székelykáposzta | 117 |
Szíve-nyelve leves | 118 |
Szűzpecsenye Colbert módra | 119 |
Szűzpecsenye hárompürével | 120 |
Szűzpecsenye tárkonyos, tejszínes uborkafőzelékkel | 121 |
Tatárbeefsteak | 122 |
Tárkonyos bárányragu | 122 |
Tárkonyos malacleves | 123 |
Tejfölös hús | 124 |
Tejszínes-gombás bárányvese | 125 |
Temesvári sertésborda | 125 |
Tepsis báránycomb | 126 |
Tésztában sült szűzpecsenye hidegen | 127 |
Tiroli sertésborda | 128 |
Tojással tölött borda | 129 |
Tormás marhasült | 130 |
Töltött dagadó koraőszi burgonyasalátával | 131 |
Töltött karaj-variációk | 132 |
Töltött karalábé | 134 |
Töltött káposzta | 135 |
Töltött marha | 137 |
Töltött paprika | 137 |
Töltött paprika másképpen | 138 |
Tüdős káposzta | 139 |
Tűzdelt mustos pecsenye | 140 |
Újévi malacpecsenye | 140 |
Vadas marha | 141 |
Vagdalt hús | 142 |
Vasi pecsenye | 144 |
Vesevelő | 144 |
Véres hurka | 145 |
Zöldborsós bárány | 145 |
Zöldborsos hátszínszelet | 146 |
Zöldborsós sertéssül | 147 |
Zöldséges sertésszelet | 148 |
Zöldséges vagdalt kapros mártással | 149 |
Zöldséggel töltött dagadó | 150 |
Zsebes máj kétféleképpen | 150 |