kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mundus Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 160 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | 978-963-971-308-6 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. |
Előszó | 5 |
A húsfogyasztás rövid története a kezdetektől máig | 13 |
A vágóállatok élete a mezőgazdasági üzemben. Miért kell megennünk az állatok húsát? Legváhatók-e táplálkozás céljából? | 19 |
Az állatok levágása, a hús kinyerése, hűtése, fagyasztása és osztályozása | 33 |
A hús darabolása - Ismerkedjünk meg a húsrészekkel! | 59 |
A füstölt szalonna, a füstölés és a sertészsír | 73 |
A hús érzékszervi vizsgálata - A legegyszerűbb kiegészítő vizsgálatok elvégzésének a módja | 86 |
A hús színe | 94 |
Hogyan állítsunk elő húskészítményt? - A gátelmélet. A gáttechnológia - A gátak intelligens kölcsönhatása | 100 |
Az adalékanyagokról | 104 |
A pácolás | 112 |
Belek és műbelek - A hús és a húskészítmények előcsomagolása | 117 |
A húskészítmények csoportokba rendezése - Ismerjük fel azokat! | 125 |
A húskészítmények érzékszervi és egyszerű vizsgálata | 140 |
Legyek a hús körül | 146 |
Utoljára még néhány szót | 153 |
Irodalom | 155 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.