1.055.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsimádok könyve

Ismerd meg a húsokat! Alapismeretek és haladó technikák - Több mint 300 recept

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Central Médiacsoport Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 320 oldal
Sorozatcím: DK-Nők Lapja Könyvklub
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 24 cm
ISBN: 978-963-341-206-0
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


PtTDEZD fEL A HÖSKES^ÍtS
VALÓDI MÖVÉS^ctét!
Tudd meg/ milyen a kiváló minőségű hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.
Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés^ és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyviben.
Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan amerikai BBQ-oldalast. Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Central Könyvek
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem