1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsételek

Egyszerű és ünnepi finom húsételek minden alkalomra, hidegtálak számára is

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Officina Nova
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 135 oldal
Sorozatcím: Nova szakácskönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 963-7836-85-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Főzőiskola
Marhahús8
Borjúhús10
Sertéshús12
Birkahús14
Belsőségek16
A hús megfelelő előkészítése18
A hátszín sütésének három fokozata19
Melyik húsfajtát hogyan készítsük el?20
A borjúmirigy elkészítése21
A borjúmáj tisztítása és sütése21
Párolt marhasült készítése22
A marhaszegy főzése23
Leveles tésztában sütött bélszín készítése23
A sertésvese előkészítése24
Bőrös sertéscomb sütése24
A báránygerinc sütése és darabolása26
A birkaszegy töltése26
A nyelv főzése és darabolása28
Fasírozott készítése28
Új polgári konyha
Párolt marhasült32
Rajnai savanyú sült32
Marharolád34
Citromos egybesült vagdalt34
Hagymás bélszín36
Borsos szték36
Párolt borjúszív39
Berlini borjúmáj39
Borjúvese mustármártásban39
Bőrös sertéssült40
Aszalt szilvával töltött oldalas40
Pikáns sertéssült40
Kenyértésztában sült sonka42
Zöldséges főtt csülök42
Sertésérmék meggymártásban42
Pikáns frikadella44
Parajrolád44
Sertéskaraj paprikás mártásban44
Nemzetközi konyha
Wellington-bélszín48
Burgundi marhasült48
Francia marhasült50
Rosztbif Yorkshire-pudinggal50
Bélszín Sztroganov módon52
Bécsi tányérhús52
Francia húskenyér52
Indiai marhacurry52
Borjúszülök milánói módon54
Borjúszelet római módon54
Borjúborda bolognai módon54
Arab birkacomb56
Firenzei sertéssült56
Tárkányos báránycomb56
Kínai húsgombócok59
Ázsiai fondü59
Vegyes grilltányér59
Ínyenckonyha
Pácolt marhasült62
Rostélyos turbolymártással62
Vargányos bélszínérmék bormártásban64
Bélszín kiwivel64
Bélszínérmék szardellakrémmel64
Töltött borjútekercs66
Borjúszelet édes-savanyú mártással66
Fóliában sült borjúlapocka68
Borjúlábszár narancsmártásban68
Borjúszelet vargányával71
Borjúfilé borjúmiriggyel71
Zsázsás borjúszelet71
Borjúvese paprikapürével72
Borjúlábszár fűszervajjal72
Fehérboros sertéstarja74
Sertésszelet avokádómártással74
Sertéskaraj pikáns mártással74
Fűszeres báránygerinc76
Rozmaringgal tűzdelt birkacomb76
Natúrkonyha
Bélszín gorgonzolmártásban80
Bélszín tejszínes zöldségagyon, vörösboros mártással80
Mángoldba göngyölt bélszín82
Bélszínfilé meggymártással82
Bélszíncsíkok hagymás kukoricával84
Főtt marhahús tormás mártással84
Gombakéregben sült marhafartő84
Egzotikus borjútekercs86
Corden bleu mozzarellával és szarvasgombával86
Kókuszos borjúcsíkok babbal86
Pirog gombás-borjúhúsos töltelékkel88
Húsos-rozsos káposztarolád88
Padlizsános birkacurry90
Báránygerinc pistoukéregben90
Gyorskonyha
Bélszín petrezselymes kabátban94
Bélszín tejszínes kaprimártásban94
Mustáros ramsztek94
Zöldborsós szívragu96
Gombás borjúcsíkok96
Borjúérmék fűszeres mustármártásban96
Bazsalikomos borjútekercs98
Borjúmáj portói mártásban98
Borjúszelet grépfrúttal98
Szűzpecsenye fűszermártásban100
Paradicsomos sertésragu100
Sertésszelet mozzarellával102
Kukoricás csípős sertésragu102
Sertéskaraj bormártásban102
Parmezános szelet104
Juhsajttal töltött karaj104
Receptek mikrohullámú sütőhöz
Fekete-erdői marhasült108
Egybesült vagdalt gombával108
Főtt marhahús zöldségágyon110
Húsgombócok paprikamártásban110
Borjúsült olajbogyóval112
Töltött borjúszegy112
Zöldséges borjúmirigy115
Borjúcsíkok currymártásban115
Szardellás borjúragu115
Aszalt szilvával töltött sertéssült116
Szűzpecsenye gorgonmártással116
Fűszeres sertéssült116
Sajtos vagdalt leveles tésztában118
Sertéskaraj mangomártással118
Marinált oldalas118
Olívás báránygerinc120
Báránylapocka cseréptálban120
Karcsúsító konyha
Bélszíncsíkok radicsióval és paradicsommal124
Bélszínérmék vörösboros hagymával124
Ramsztek oroszosan124
Marhafasírt paradicsommal124
Tejfölös borjúragu127
Rozmaringos karamellizált hagymával127
Borjúfilé karamellizált hagymával127
Túrós töltött borjútekercs128
Borjúrolád római módon128
Borjúborda újhagymával128
Borjúmáj currys banánnal130
Gombás borjúszelet130
Borjúszelet firenzei módon130
Borjúérmék datolyával130
Édes-savanyú sertésérmék132
Szűzpecsenye kínai kellel132
Grillezett zöldséges nyárs132
Articsókás birkaragu134
Főtt báránylapocka zöldségágyon134
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Húsételek Húsételek Húsételek Húsételek

A lapélek foltosak.

Állapot:
2.490 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba