1.075.977

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Húsételek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Róla szól
Grafikus
Lektor
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 381 oldal
Sorozatcím: Alain Ducasse konyhaművészete
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-297-777-5
Megjegyzés: Színes fotókkal és illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának Desszertek és cukrászat című kötete után most a Húsételek című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akárcsak a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség.
Ducasse receptjei kifinomultan ötvözik a régi és a mai technikákat, az ételleírásokat áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A kötetet haszonnal forgathatjuk, ha szeretnénk áttekinteni és tökéletesíteni gasztronómiai alapismereteinket, de akkor sem fogunk csalódni, ha egy-egy igazán különleges fogással szeretnénk elkápráztatni vendégeinket.
A francia konyha... Tovább

Fülszöveg


Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának Desszertek és cukrászat című kötete után most a Húsételek című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti recepteket, egyszerűeket és bonyolultakat, az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos módszerektől a legújabbakig. Ezért ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, profiknak és amatőröknek, mindazoknak, akiknek, akárcsak a konyhaművész szerzőnek, igazi szenvedélyük ez a mesterség.
Ducasse receptjei kifinomultan ötvözik a régi és a mai technikákat, az ételleírásokat áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A kötetet haszonnal forgathatjuk, ha szeretnénk áttekinteni és tökéletesíteni gasztronómiai alapismereteinket, de akkor sem fogunk csalódni, ha egy-egy igazán különleges fogással szeretnénk elkápráztatni vendégeinket.
A francia konyha egyik legnagyobb jelenkori alakja 1956-ban született Landes-ban. Mindig hű maradt szülőföldje falusi és tengeri konyhájához, ugyanakkor az egyik legnyitottabb szakács, aki figyel a világ ízeire is. A párizsi Plaza Athénée, a monte-car-lói XV. Lajos, a New York-i Esssex House, valamint számos más étterem tulajdonosaként új szemléletet honosított meg a vendéglátásban, melyre a legjobb példa a Spoon. Eddigi pályafutása során éttermeivel összesen 19 Michelin-csillagot szerzett. Olyan virágkereskedőhöz szokta hasonlítani magát, aki szétosztogatja az áruját. Most a húsételek világába vezeti be olvasóit. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Alain Ducasse

Alain Ducasse műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Alain Ducasse könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Húsételek Húsételek Húsételek Húsételek

A borító és a lapélek foltosak.

Állapot:
18.980 ,-Ft
95 pont kapható
Kosárba