A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hungarikum borgasztronómia

Hungarikum Wine Gastronomy/Hungarikum Weingastronomie

Szerző
Fotózta
Budapest
Kiadó: Paginarum Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 211 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-9392-10-3
Megjegyzés: Színes fényképekkel illusztrálva. Angol és német nyelvű összefoglalóval és tartalomjegyzékkel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Hungarikum borgasztronómia
Hungarikum Wine Gastronomy Hungarikum Weingastronomie
Ez a könyv a borvidékeinken termő hungarikum szőlőfajtákat és az azokból J készült borokat mutatja be, kiemelve a legjelentősebbeket és jellemzőiket A szerző útmutatást ad ahhoz, miképpen fogyasszuk a hungarikum borfajtákat a magyar konyha különböző ízvilágú ételeivel. A közölt receptek utóbbiakból jelentenek válogatást, és otthoni elkészítésükliöz adnak segítséget.
Kritikus „érted haragszom, nem ellened" - megállapítások is jellemzik e könyvet olyan kérdésekben, amelyekben a megoldáshoz talán az odafigyelés is elegendőnek bizonyulhat.
Gazdag, színes fotóanyag mutatja be egyes borvidékeinket, borainkat és ételeinket.
A mű nemcsak kitűnő boraink, és a konyhánk hagyományaira épített ízletes ételek kedvelőinek készült, hanem az idegenforgalom számára is.
Angol és német nyelvű részeivel a könyv segítséget nyújt abban, hogy felkeltse a hazánkba látogató külföldiek érdeklődését a magyar szőlőfajtákból... Tovább

Fülszöveg


Hungarikum borgasztronómia
Hungarikum Wine Gastronomy Hungarikum Weingastronomie
Ez a könyv a borvidékeinken termő hungarikum szőlőfajtákat és az azokból J készült borokat mutatja be, kiemelve a legjelentősebbeket és jellemzőiket A szerző útmutatást ad ahhoz, miképpen fogyasszuk a hungarikum borfajtákat a magyar konyha különböző ízvilágú ételeivel. A közölt receptek utóbbiakból jelentenek válogatást, és otthoni elkészítésükliöz adnak segítséget.
Kritikus „érted haragszom, nem ellened" - megállapítások is jellemzik e könyvet olyan kérdésekben, amelyekben a megoldáshoz talán az odafigyelés is elegendőnek bizonyulhat.
Gazdag, színes fotóanyag mutatja be egyes borvidékeinket, borainkat és ételeinket.
A mű nemcsak kitűnő boraink, és a konyhánk hagyományaira épített ízletes ételek kedvelőinek készült, hanem az idegenforgalom számára is.
Angol és német nyelvű részeivel a könyv segítséget nyújt abban, hogy felkeltse a hazánkba látogató külföldiek érdeklődését a magyar szőlőfajtákból készült borok és azokkal harmonizáló ételek kóstolására, borútjaink bejárására, melyek során megismerhetik hazánk szép vidékeit, és hírét viszik szerte a
világban
,hungarikumainknak'
A szerzőről
Dr. Cey-Bert Róbert Gyula a Nemzetközi Borakadémia tagjaként jelentős kutatásokat vezetett a borok és a különböző nemzeti konyhák harmonizációjának kérdéseiről 1980. és 1991. között a távol-keleti Gastronomy Research International vezetőjeként. Sokoldalú érdeklődése kiterjed a vallástörténet és a magyar őstörténet kutatására is. Jelenleg a Kodolányi János Főiskola siófoki intézetének tanára, a Gasztronómia és Szálloda tanszéki csoport vezetője. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Cey-Bert Róbert Gyula

Cey-Bert Róbert Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Cey-Bert Róbert Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem