A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hungarian Culinary Art

A magyaros konyha

Szerző
Budapest
Kiadó: Corvina Press
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A kis kézikönyv bemutatja a magyar főzéstudomány történetét, a speciálisan magyar főzési technikákat, majd ezt követően recepteket mutat be, melyek alapján mindenféle magyaros ételeket készíthetünk el a levesektől és főzelékektől kezdve a különböző hal- és húsételekig, süteményekig és tésztákig.

Tartalom

konyhaművészet, receptek, magyaros ételek, levesek, tészták, sütemények
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem