1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hungarian Cuisine

Magyar konyha

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 259 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-13-3908-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Vízvári Mariska nemcsak színpadi és filmszerepei miatt volt népszerű, sokan olvasták receptjeit is. E könyvben közölt ételek ma is elkészíthetők, természetesen némi módosítással. Ma már zsír helyett olajat, a sok vaj helyett pedig margarint használunk a főzéshez, sütéshez és a húsételek elkészítéséhez. A húspótló ételeket akár vegetáriánusok is fogyaszthatják. A receptek igen változatosak, a hozzávalók ma is beszerezhetők. Vízvári Mariska olyan időtálló receptkönyvet írt, amely nemcsak a huszadik század elején, hanem napjainkban is méltán népszerű, hasznosan forgatható kiadvány. Jó étvágyat!

Tartalom

magyar, konyha, szakácskönyv, receptek, ételek, paprika

Vízvári Mariska

Vízvári Mariska műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vízvári Mariska könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem