1.062.058

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Hungarian Cookery Book

Magyar szakácskönyv - 140 hungarian specialities by Károly Gundel/140 magyar specialitás Gundel Károlytól

Szerző
Grafikus
Budapest
Kiadó: Pannonia Press
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 104 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Gundel Károly magyar szakácskönyve 1934-ben először német és angol, majd francia nyelven jelent meg, csak ezek után adták ki magyarul. Eredetileg a magyar konyha iránt érdeklődő külföldiek részére íródott.

Tartalom

Előszó
Levesek
Halak és egyéb előételek
Húsételek
Köretek és saláták
Utóételek és desszertek

Gundel Károly

Gundel Károly műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gundel Károly könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem