A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

HungarHotels Gasztronómia 1981/2.

V. évfolyam 2.szám

Szerkesztő

Kiadó: Vendéglátó és Szálloda Üzemeltetési Osztály
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 21 oldal
Sorozatcím: HungarHotels Gasztronómia
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó 1
Kukoricakása (puliszka)-polenta 4
Juhtúrós puliszka 3
Kukoricamálé (vagy: Máté-lepény)
Erdelyi tészta
Kapros kukoricalepény 5
Tárkonyos kukoricalepény 5
Gombás kukoricalepény 5
Májas kukoricalepény 6
Grillcsirke különböző kukoricás köretekkel 6
Kukoricás alapköret 6
Kukoricás cipócska 7
Husos kukoricás galuska 8
Turós puliszka 9
Kukoricalisztből készült ropogósok (krokettek) 9
Tojásropogós (kukoricás tojásropogós) 10
Kukoricás ropogós magyarosan 11
Kukoricás zölségropogós (krokett) 12
Kukoricás pogácsa 13
Kukorica felfújt 13
Halfilé polentával, Nápolyi módra 14
Rakott kukoricapalacsinta 15
Kukoricás palacsinta szárnyashussal 16
Kukoricás turógombóc 17
Kukoricamálé 18
Kukoricás husgombóc gombamártással 19
Kukoricás burgonyás galuska 19
Sajtos-tejfölös polenta 20
Kukoricás-füstölt husos töltött káposzta 21
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem